Verzenden

Levertijden

Bij ieder product staat rechts bovenin op de productpagina aangegeven wat de levertijd is. Mocht door onvoorziene omstandigheden de aangegeven levertijd niet realiseerbaar zijn nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Verzenden

Producten die we op voorraad hebben worden binnen 2 tot 5 werkdagen afgeleverd. Desgewenst kun je een ander  leverdatum aangeven in het bestelmenu, onder het kopje 'opmerkingen'.

Wanneer de bestelling geplaatst is volgt er een e-mail met daarin een bevestiging wanneer en hoe deze wordt afgeleverd. We maken gebruik van 3 mogelijkheden van bezorgen.

1. Transmission transport:

Een werkdag voor levering ontvang je een e-mail (let op: e-mail kan in de spam map terecht komen) met een link naar www.mijnzending.nl en een code waarmee je de zending kunt volgen. Op de dag van levering ontvang je tussen 8.00 en 10.00 uur een e-mail van Transmission met een tijdsvak waarin de chaffeur langskomt.

2. Bezorgservice Doorbouwbedden.nl:

Hoewel het niet gebruikelijk is, zou je ervoor kunnen kiezen om het door ons persoonlijk te laten afleveren in combinatie met een montage. Dit kan echter lang duren in verband met het regionaal inplannen. We werken samen met goede vervoersbedrijven die zorg dragen voor onze pakketten. Wil je het toch liever door ons laten afleveren? Neem dan contact met ons op zodat we een afspraak kunnen inplannen.

3. TNT transport:

Voor producten die vanuit vanuit ons depot in België geleverd worden, krijg je van Doorbouwbedden.nl een e-mail met de leverdatum en een track en trace link van TNT.

4. PostNL:

Kleinere pakketen worden verstuurd met PostNL.

Aflevering

Alle bestellingen worden op de begane grond afgeleverd (achter de eerste deur). Als je in een flat of appartement op een hogere verdieping woont, wordt de bestelling beneden in de hal afgeleverd.

Afhalen

Je kunt de bestelling op afspraak ook afhalen in het magazijn van Doorbouwbedden.nl. Deze is gevestigd in Stadskanaal.

Verzendkosten

  • Gratis verzending binnen Nederland.
  • Gratis verzending naar België vanaf €300,00 anders €9,95.

De prijzen zijn voor levering binnen Nederland en België m.u.v.. de Waddeneilanden. Levering buiten Nederland en België is op verzoek mogelijk. Neem hierover contact met een van onze medewerkers.

Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Telefonnnummer:                085 0710159 
Whatsapp-nummer:            06 5286 5701
E-mailadres:                        klantenservice@doorbouwbedden.nl