Verzenden

Levertijden

Bij ieder product staat rechts bovenin op de product pagina aangegeven wat de levertijd is. Mocht door onvoorziene omstandigheden de aangegeven levertijd niet realiseerbaar zijn nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verzenden

Producten die we op voorraad hebben worden binnen 2 tot 5 werkdagen bij u afgeleverd. Desgewenst kunt u een ander gewenste leverdatum aangeven in het bestelmenu bij opmerkingen.

Als de bestelling geplaatst volgt er via mail de bevestiging wanneer en hoe deze wordt afgeleverd. We maken gebruik van 4 mogelijkheden van bezorgen.

1. Doorbouwbedden bezorgservice: dag en tijd wordt met u afgestemd door Doorbouwbedden.nl. (niet voor België en kan niet op iedere dag i.v.m. routes).

 

 

 

 

 

 

 

2. Transmission transport: Een werkdag voor levering ontvangt u een email (let op: mail kan in spam mail terecht komen) met een link naar www.mijnzending.nl en een code waarmee u de zending kunt volgen. De dag van levering ontvangt u tussen 8 en 10 uur een email van Transmission met een tijds indicatie van bezorgen.

3. TNT transport: Voor producten die vanuit vanuit ons depot in België geleverd worden, krijgt u van Doorbouwbedden een mail met de leverdatum en track en trace link. 

4. PostNL: Kleinere pakketen worden verstuurd met PostNL.

Aflevering

Alle bestellingen worden op de begane grond afgeleverd (achter de eerste deur). Als u in een flat of appartement op een hogere verdieping woont, wordt uw bestelling beneden in de hal afgeleverd.

Afhalen

U kunt uw bestelling op afspraak ook afhalen in het magazijn van Doorbouwbedden in Stadskanaal.

Verzendkosten

  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Gratis verzending naar België vanaf €300, anders 9,95


Prijzen zijn voor levering binnen Nederland en België m.u.v.. de Waddeneilanden. Levering buiten Nederland en België is op verzoek mogelijk, neem hierover contact met een van onze medewerken van onze klantenservice.


Bel of mail ons voor nadere informatie.

klantenservice@doorbouwbedden.nl

‭+31 (0) 85 071 01 59‬