Verzenden

Levertijden

Bij ieder product staat rechts bovenin op de productpagina aangegeven wat de levertijd is. Mocht door onvoorziene omstandigheden de aangegeven levertijd niet realiseerbaar zijn nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verzenden

Producten die we op voorraad hebben worden binnen 2 tot 5 werkdagen bij u afgeleverd. Desgewenst kunt u een ander gewenste leverdatum aangeven in het bestelmenu bij opmerkingen.

Als de bestelling geplaatst volgt er via e-mail de bevestiging wanneer en hoe deze wordt afgeleverd. We maken gebruik van 4 mogelijkheden van bezorgen.

1. Doorbouwbedden.nl bezorgservice:

Dag en tijd wordt met u afgestemd door Doorbouwbedden.nl. (Dit geldt niet voor België en deze bezorgservice kan niet elke dag plaatsvinden).

2. Transmission transport:

Een werkdag voor levering ontvangt u een email (let op: mail kan in spam e-mail terecht komen) met een link naar www.mijnzending.nl en een code waarmee u de zending kunt volgen. De dag van levering ontvangt u tussen 8.00 en 10.00 uur een e-mail van Transmission met een tijds indicatie van bezorgen.

3. TNT transport:

Voor producten die vanuit vanuit ons depot in België geleverd worden, krijgt u van Doorbouwbedden.nl een e-mail met de leverdatum en een track en trace link. 

4. PostNL:

Kleinere pakketen worden verstuurd met PostNL.

Aflevering

Alle bestellingen worden op de begane grond afgeleverd (achter de eerste deur). Als u in een flat of appartement op een hogere verdieping woont, wordt uw bestelling beneden in de hal afgeleverd.

Afhalen

U kunt uw bestelling op afspraak ook afhalen in het magazijn van Doorbouwbedden.nl in Stadskanaal.

Verzendkosten

  • Gratis verzending binnen Nederland.
  • Gratis verzending naar België vanaf €300,00 anders €9,95.

Prijzen zijn voor levering binnen Nederland en België m.u.v.. de Waddeneilanden. Levering buiten Nederland en België is op verzoek mogelijk, neem hierover contact met een van onze medewerkers van onze klantenservice.

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Telefonnnummer:                085 0710159 
Whatsapp-nummer:            06 5286 5701
E-mailadres:                        klantenservice@doorbouwbedden.nl