Veiligheidsset kinderbed

Slaapt uw kleine in een halfhoogslaper? Waarschijnlijk vindt u dit best spannend. Met een veiligheidsset voor het kinderbed maakt u de toegang tot het bed in ieder geval een stuk veiliger. Door extra handgrepen te bevestigen aan het trapje kan uw oogappel zich beter vasthouden. En door antisliptreden op de traptreden te bevestigen staat uw zoon of dochter ook nog eens stevig. U beperkt de risico’s voor uw kind aanzienlijk met een veiligheidsset voor het kinderbed!

Veiligheidsset kinderbed Flexa

Bij Doorbouwbedden verkopen wij louter kwaliteitsmeubelen. Daar hoort ook een veiligheidsset voor het kinderbed bij. Flexa is een gerenommeerd merk dat is ingespeeld op het doorbouwen van bedden. Met een doorbouwset transformeert u een laag bed namelijk eenvoudig om tot een verhoogd speelparadijs. Kinderen mogen graag op en onder hoogslapers spelen! Dat maakt een veiligheidsset voor het kinderbed van Flexa zeker geen overbodige luxe.

Veiligheidsset kinderbed kopen

Een mooie aanvulling op uw bestelling is een uitvalbeveiliging. Door deze samen met een veiligheidsset voor uw kinderbed te kopen, treft u optimale voorzorgsmaatregelen. Wanneer uw kleine wat ouder wordt en huiswerk moet maken, kunt u een fraai bureau voor het bed aanschaffen. Wij hebben verschillende modellen die u helpen met het besparen van ruimte. Bij Doorbouwbedden kunt u dit soort handige oplossingen samen met een veiligheidsset voor het kinderbed kopen.