Uitvalbeveiliging

Is uw zoon of dochter een onrustige slaper? Gebruik dan een uitvalbeveiliging om te voorkomen dat uw zoon of dochter uit bed valt. Op die manier heeft u zelf ook een onbezorgde nachtrust! Voor peuters die uit hun ledikant zijn gegroeid, is een uitvalbeveiliging een prettige overstap. Met een verhoogde rand rondom het bed voelen kleintjes zich geborgen. Wanneer uw zoon of dochter oud genoeg is voor de volgende stap, kunt u de beveiliging eenvoudig demonteren.

Uitvalbeveiliging bed

In ons uitgebreide assortiment vindt u complete kinderkamers, kinderbedden met uitvalbeveiliging en een aangenaam bed voor uw puberende tiener. Heeft u al een basis bed? Met onze doorbouw onderdelen maakt u hier in een handomdraai een veilige hoogslaper van. U monteert eenvoudig de uitvalbeveiliging aan het bed. Tevens kunt u een bureau voor het bed uitkiezen. Door losse onderdelen aan te schaffen in combinatie met een doorbouwset, maakt u een bed volledig naar wens en op maat!

Uitvalbeveiliging bed universeel

Heeft u een bed dat nog een ronde mee kan voor uw kleine? Wij hebben een uitvalbeveiliging voor uw trouwe bed. Een universeel exemplaar past op vrijwel elk bed. Heeft u een halfhoogslaper? Dan raden wij aan om ook een veiligheidsset voor het kinderbed aan te schaffen. Op die manier beschikt u over optimale voorzorgsmaatregelen om uw oogappel te beschermen in de slaapkamer. Een uitvalbeveiliging voor het bed die universeel is, kunt u steeds weer opnieuw gebruiken!

Uitvalbeveiliging bed kopen

Bij Doorbouwbedden kunt u voordelig een uitvalbeveiliging voor het bed van uw kleine kopen. Met de onderdelen uit ons uitgebreide assortiment is een bed doorbouwen een fluitje van een cent! Wij leveren altijd een overzichtelijke handleiding mee voor een eenvoudige montage. Wanneer u bij ons een uitvalbeveiliging voor het bed gaat kopen, bent u verzekerd van een scherpe prijs. Daarbij vindt u bij ons de beste kwaliteit op het gebied van kinderkamers.