Tweepersoons hoogslaper

Zijn uw kinderen vriend(inn)en voor het leven en daardoor onafscheidelijk? Dan kunnen ze ook ‘s nachts gezellig bij elkaar blijven in een handige tweepersoons hoogslaper van Doorbouwbedden.nl! In plaats van een standaard model waar u bijvoorbeeld een laag bed voor een tweede kind onder zou plaatsen, houdt u met dit ledikant nóg meer ruimte over. Uw kinderen voelen zich veilig als ze zich samen, zij aan zij, naar dromenland begeven. Bovendien is dit bed heel handig voor wanneer uw zoon of dochter een logeetje heeft! Zo ziet u maar weer dat een tweepersoons hoogslaper op meerdere manieren heel praktisch is.

Tweepersoons hoogslaper volwassenen

Natuurlijk zoeken niet alleen kinderen ‘s nachts toenadering tot elkaar. Daarom kunt u bij Doorbouwbedden.nl ook een tweepersoons hoogslaper voor volwassenen bestellen! Onder dit ruime ledikant heeft u volop plek om uw spullen op te bergen zoals met behulp van prachtige ladekasten. Ook andere meubelen kunt u eenvoudig kwijt als u voor dit handige meubel kiest. Dankzij een stevige tweepersoons hoogslaper voor volwassenen liggen uw partner en u er elke nacht knus en warmpjes bij!

Tweepersoons hoogslaper 210x160

Wees zeker van voldoende slaapruimte door te kiezen voor een tweepersoons hoogslaper van 210x160 cm. Hierin kunnen twee volwassen personen van gemiddelde lengte comfortabel slapen. Bovendien is aan de onderzijde genoeg plek voor het mooiste meubilair! Om ervoor te zorgen dat u niet na een tijdje op uw bed uitgekeken raakt, zijn onze tweepersoons hoogslaper modellen van 210x160 cm verkrijgbaar in verschillende tijdloze uitvoeringen. Bekijk ons ruime aanbod online en kies het ledikant uit dat het beste bij uw smaak past!