Tweepersoons hoogslaper

Zijn je kinderen vriend(inn)en voor het leven en daardoor onafscheidelijk? Dan kunnen ze ook ‘s nachts gezellig bij elkaar blijven in een handige tweepersoons hoogslaper van Doorbouwbedden.nl! In plaats van een standaard model waar je bijvoorbeeld een laag bed voor een tweede kind onder zou plaatsen, hou je met dit ledikant nóg meer ruimte over. Jouw kinderen voelen zich veilig als ze zich samen, zij aan zij, naar dromenland begeven. Bovendien is dit bed heel handig voor wanneer je zoon of dochter een logeetje heeft! Zo zie je maar weer dat een tweepersoons hoogslaper op meerdere manieren heel praktisch is.

Tweepersoons hoogslaper volwassenen

Natuurlijk zoeken niet alleen kinderen ‘s nachts toenadering tot elkaar. Daarom kun je bij Doorbouwbedden.nl ook een tweepersoons hoogslaper voor volwassenen bestellen! Onder dit ruime ledikant heb je volop plek om jouw spullen op te bergen zoals met behulp van prachtige ladekasten. Ook andere meubelen kun je eenvoudig kwijt als je voor dit handige meubel kiest. Dankzij een stevige tweepersoons hoogslaper voor volwassenen liggen jouw partner en jij er elke nacht knus en warmpjes bij!

Tweepersoons hoogslaper 210x160

Wees zeker van voldoende slaapruimte door te kiezen voor een tweepersoons hoogslaper van 210x160 cm. Hierin kunnen twee volwassen personen van gemiddelde lengte comfortabel slapen. Bovendien is aan de onderzijde genoeg plek voor het mooiste meubilair! Om ervoor te zorgen dat je niet na een tijdje op jouw bed uitgekeken raakt, zijn onze tweepersoons hoogslaper modellen van 210x160 cm verkrijgbaar in verschillende tijdloze uitvoeringen. Bekijk ons ruime aanbod online en kies het ledikant uit dat het beste bij jouw smaak past!