Trendy hoogslaper

Van het kwalitatief hoogstaande merk Flexa hebben we bij Doorbouwbedden de Trendy hoogslaper in het assortiment. Dit bed is een unieke aanvulling op ons assortiment, maar vooral een gouden aankoop voor u! De Trendy hoogslaper is veelzijdig. Door de uitvalbeveiliging is het bed geschikt voor kinderen van een jonge leeftijd. Maar ook actieve kleuters en puberende tieners kunnen hun lol op met de vele mogelijkheden die dit bed biedt. Daarbij is het zeer aantrekkelijk geprijsd!

Trendy hoogslaper bureau rechte ladder whitewash

De Flexa Trendy lijn zorgt voor ruimtebesparende combinaties. De Trendy hoogslaper met bureau en rechte ladder in whitewash uitvoering neemt net zo veel ruimte in beslag als ieder ander eenpersoonsbed. Maar op dezelfde oppervlakte kan uw kind ook huiswerk maken en spullen opbergen. De Trendy hoogslaper met bureau en rechte ladder in whitewash uitvoering is gemaakt van solide grenen en is eenvoudig te monteren.

Trendy hoogslaper bureau + uitschuifbare bank

Zoals eerder gezegd zijn de mogelijkheden met een Trendy hoogslaper ruim. Een bureau + uitschuifbare bank behoort tot een van de veelzijdige opties. Het bankje is eenvoudig om te bouwen tot logeerbed. Erg prettig voor onverwachte gasten! De Trendy hoogslaper met bureau + uitschuifbare bank is een ultieme plek voor tieners om zich terug te trekken. Bekijk alle mogelijkheden voor een hoogslaper in het uitgebreide aanbod van Doorbouwbedden online.