Stapelbedden

Stapelbedden

Slapen er meerdere kinderen of volwassen op één slaapkamer, of wilt u een extra logeerplek creëren? Kies dan voor één van de prachtige stapelbedden uit onze webwinkel! In ons assortiment vindt u hoogwaardige stapelbedden voorzien van handig doorbouwsysteem van de vooraanstaande merken zoals Flexa, Vipack en Thuka. Doordat de ladders van de stapelbedden zowel links als rechts te monteren zijn, kunt u de ruimte in uw kinderkamer optimaal benutten. Bekijk ons complete stapelbedden assortiment en koop het perfecte stapelbed online!

Stapelbed

In ons assortiment vindt u een stijlvolle stapelbed wit, verkrijgbaar met verschillende washings, waardoor deze perfect passen in elke slaapkamer. Een stapelbed biedt een uitkomst wanneer u meerdere slaapplekken in een kleine ruimte wilt creëren, maar is ook nog eens ontzettend leuk voor kinderen! U kunt het onderste bed afschermen met speelgordijnen in verschillende thema's, zo kan het onderste bed ook nog eens gebruikt worden als gezellige tent of hut en is het de ideale speelruimte. Wanneer u de gordijntjes opzij schuift heeft u in een handomdraai een extra logeerbed voor een vriendje of vriendinnetje! Vindt uw stapelbed online!

 

Stapelbed kopen

Bij Doorbouwbedden kunt u voor een zeer scherpe prijs een stapelbed kopen van hoogstaande kwaliteit en voorzien van een ideaal doorbouwsysteem. Hierdoor gaat uw stapelbed jarenlang mee! Alle stapelbedden zijn rondom voorzien van uitvalbeveiliging, waardoor de veiligheid van uw kind wordt gewaarborgd. Voor extra veiligheid bij het in- en uit bed stappen, kunt u een veiligheidsset monteren. WIj leveren goede service en denken met u mee! Een Stapelbed kopen en razendsnel in huis ontvangen? Dan zit u goed bij Doorbouwbedden! 

Naast de Pino, Modern, Trendy, Hit, White en Bonny stapelbedden. Nu ook in het assortiment de Classic stapelbedden van Flexa. Als officeel online dealer van Flexa kunnen we op aanvraag het gehele assortiment aanbieden. Uiteraard hebben we een selectie in de webwinkel staan.