Stapelbed

Kom je regelmatig slaapplekken tekort? Een stapelbed biedt uitkomst. Op een beperkte oppervlakte kunnen meerdere mensen heerlijk slapen. Bij Doorbouwbedden hebben we een uitgebreide collectie met gerenommeerde merken die elk hun eigen voordeel en unieke kenmerken hebben. Bekijk ons uitgebreide assortiment om te zien welk stapelbed het meest geschikt is voor je. Zo kan je zoon of dochter slaapfeestjes naar hartelust geven en hoef je nooit meer luchtbedden op te blazen!

3 persoons stapelbed

Bijna de hele familie past in een 3 persoons stapelbed. Zo heeft het kwaliteitsmerk Lifetime een bed waar met gemak drie personen comfortabel in kunnen liggen. Optioneel kun je deze combinatie uitbreiden met een extra bedlade, waardoor nog meer slaapplekken gecreëerd worden. Ook het Scandinavische merk Flexa heeft een 3 persoons stapelbed waarbij je dezelfde optie heeft tot uitbreiden. Voor een compleet overzicht bekijk je onze webshop.

Stapelbed wit

Kinderen zijn vaak gek op een stapelbed. In wit uitgevoerd is een veilige keuze wanneer je ook nog gebruik wilt maken van het bed als je zoon of dochter het huis uit is. Kies je voor een hoekstapelbed dan heeft je kind alle ruimte om heerlijk te slapen én spelen. Een stapelbed in het wit past in vrijwel ieder interieur. Het vormt een blank canvas voor je om verder mee uit te bouwen met accessoires en kleuraccenten. Combineer het wit bijvoorbeeld met hout voor een landelijk interieur.

Stapelbed kopen

Bij Doorbouwbedden kun je het ultieme stapelbed kopen. Wij hebben stapelbedden die eenvoudig zijn te demonteren en daarna te gebruiken als twee enkele bedden. Ook is het mogelijk om een dergelijk basisbed dan weer uit te bouwen tot halfhoogslaper of hoogslaper. Ideaal voor als je meerdere kinderen hebt. Het bed kan vele rondes mee dankzij de hoogwaardige kwaliteit die wij bieden. Een stapelbed kopen doe je online bij Doorbouwbedden!