Pino hoogslaper

Heeft u ruimte tekort op de slaapkamer van uw kind? De Pino hoogslaper van Doorbouwbedden is ideaal om extra ruimte te creëren. Deze lijn van het hoogwaardige merk Vipack heeft niet alleen bedden, maar ook diverse accessoires die handig te gebruiken zijn. Onder de Pino hoogslaper is genoeg ruimte om een kast en bureau te plaatsen. Zo kan uw zoon of dochter makkelijk al zijn of haar boeken opbergen en huiswerk maken op de eigen kamer. Voor meer praktische mogelijkheden bekijkt u ons uitgebreide assortiment online!

Pino hoogslaper bureau wit

Uw opgroeiende zoon of dochter zal zich groot voelen met de Pino hoogslaper inclusief bureau uitgevoerd in wit. Deze combinatie past goed in elke kinderkamer, maar zal ook zeker niet misstaan in een stoere tienerkamer. De strak afgewerkte Pino hoogslaper met bureau is in wit uitgevoerd en gemaakt van stevig en robuust grenen. De Vipack Pino serie bestaat tevens uit kasten en andere meubels die uitgevoerd zijn in stijlvol grijs.

Pino hoogslaper met bank

Niet alleen een bureau behoort tot de opties, bij Doorbouwbedden hebben we ook een Pino hoogslaper met bank in ons assortiment. Heeft u meer kinderen die elk een eigen hoogslaper willen? Wij hebben een ruim assortiment met bedden voor jong en oud. Door een uitvalbeveiliging is de Pino hoogslaper met bank dan ook geschikt voor elke leeftijd. Vindt u het bed echter te hoog? Dan kunt u kiezen voor de Pino halfhoogslaper. Deze geeft u daarbij de mogelijkheid om het bed om te toveren tot een waar speelparadijs.