Pino halfhoogslaper

Vergeet de blauwe vogel van Sesamstraat en denk stoer, robuust en modern. De Pino halfhoogslaper is verkrijgbaar in warm grenen, klassiek wit of stijlvol grijs en is niet alleen voor kleine kinderen. Met de juiste accessoires is de Pino halfhoogslaper geschikt voor elke leeftijd. In ons assortiment vindt u diverse meubels die eenvoudig toe te voegen zijn. Zo maakt u van een jeugdige kinderkamer in een handomdraai een coole tienerkamer voor uw eigenwijze puber.

Pino halfhoogslaper glijbaan

Tover de slaapkamer van uw zoon of dochter om tot waar speelparadijs met een Pino halfhoogslaper inclusief glijbaan. Deze combinatie staat garant voor uren speelplezier. Wanneer uw zoon of dochter het spelen met auto’s en barbies is ontgroeid kunt u de Pino halfhoogslaper glijbaan inwisselen voor een bureau. Of creëer extra opbergruimte met de bijpassende kasten van Vipack Pino. Voor meer handige opbergers kunt u terecht bij Doorbouwbedden.

Vipack Pino halfhoogslaper

Bij Doorbouwbedden vindt u vele mogelijkheden voor de Vipack Pino halfhoogslaper. U kunt kiezen voor vrolijke speelgordijntjes met tal van leuke thema’s voor uw zoon of dochter, of dit speelparadijs uitbreiden met een glijbaan. De Vipack Pino halfhoogslaper is ook handig voor uw schoolgaande kinderen die huiswerk moeten maken. Deze is namelijk uit te breiden met een bureau. Tevens is het mogelijk om een Pino hoogslaper met bureau te kopen in onze webshop. Bekijk ons uitgebreide aanbod voor de beste keuze voor uw kind!