Over ons

Kleine kinderen, tieners, pubers en studenten. Of je nu ouder, verzorger of grootouder bent, het liefst laat je ze hun eigen fantastische leven leiden. Laat je ze zelf ontdekken wat ze allemaal kunnen. En zo leren ze elke dag bij, doen ze continu nieuwe ervaringen op.

Jij weet ook, dat na een dag leren, spelen, ontdekken, gamen of chillen hebben ze vooral behoefte aan een rustgevende en groeizame slaap. Juist voor een gezonde ontwikkeling van jouw (klein)kind, tiener of puber is een goede en gezonde nachtrust van groot belang.

Maar ontspannen naar dromenland glijden en kwiek weer wakker worden vraagt wel om kwalitatief hoogwaardige bedden en meubels die aansluiten bij hun belevingswereld. Die hen het veilige, comfortabele en vooral éigen kleine wereldje bieden die ze nog zo hard nodig hebben.

Met Doorbouwbedden.nl willen we die rustgevende en warme omgeving voor hen creëren. Met degelijke, veilige en fraai vormgegeven bedden en meubels van gerenommeerde merken. Bedden en meubels die met gemak vele jeugdige jaren meegaan. Met een lijn ergonomisch verantwoorde matrassen en met een met zorg samengesteld assortiment accessoires bovendien. Alles om ervoor te zorgen dat jij ’s avonds met een tevreden en gerust gevoel hun slaapkamerdeur achter je dicht trekt.

Maar gaat het ons dan alleen maar om een goede en gezonde nachtrust voor kinderen? Niet alleen maar natuurlijk. Druk als jij en wij zijn, hechten we ook gewoon aan gemak. Daarom geven we je op Doorbouwbedden.nl ook slimme en praktische tips om bijvoorbeeld hoogslapers netjes en snel op te maken.

We wens je veel inspiratie op Doorbouwbedden.nl. En hebt je vragen, stel ze ons gerust. Dan proberen wij die zo goed als we kunnen te beantwoorden.


Doorbouwbedden.nl:

'Juist kinderen worden geïnspireerd door kleuren en vormen. Daar hebben we ons assortiment op afgestemd met vriendelijke vormgeving en rustgevende kleurencombinaties.'

Mevr. Laakhorst:
‘Onze kinderen ravotten ook op hun bedden. En dat hoort ook. Gelukkig zijn de bedden van Doorbouwbedden.nl zo deugdelijk geconstrueerd dat ze een jeugdleven lang mee gaan.’

Dhr. Korstjens:
‘Bijna alle vakanties hebben we hier kleinkinderen over de vloer. Dat is gezellig én het houdt ons jong bovendien. Maar voor je kleinkinderen wil je wel het allerbeste. Voor ons viel de keus daarom op Doorbouwbedden.nl.’

Mevr. Zantinga:
‘Onze puberdochter had een duidelijke mening over hoe ze haar kamer ingericht wilde hebben. Op Doorbouwbedden.nl hebben we samen haar bed, bureau en kledingkast uitgezocht. Zij blij, wij blij! Alleen is ze nu wel heel vaak op haar eigen kamer te vinden.’