Montageservice

Heb je geen tijd om zelf jouw uitgekozen bed te plaatsen? Of beschik je niet over het goede gereedschap om het bed te monteren? Maak dan gebruik van onze landelijke montageservice van Doorbouwbedden.nl. 

Laat je kinderbed monteren door een vakman

Onze monteurs plaatsen jouw kinderbed vakkundig en snel. Of het nu gaat om een junior bedden of stapelbedden. Kinderbedden opbouwen is hun dagelijks werk. Profiteer van onze jarenlange ervaring met het plaatsen van bedden.

Proffessioneel gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Daarom beschikken onze monteurs over professioneel gereedschap en een bestelbus waarin zij belangrijke reserveonderdelen altijd op voorraad hebben.

Geen montage van Vipack

Helaas bieden wij geen mogelijkheid aan om de bedden en kasten van Vipack van de Aline-serie, Amori-serie, Bonny-serie, Kiddy-serie, Lewis-serie, Robin-serie en de Pino-serie te laten monteren door onze montageservice. Bij deze meubels zit een montagehandleiding waar je eenvoudig zelf het meubel in elkaar kunt zetten. Heb je toch nog vragen? Dan kan je onze technische ondersteuning als nog inroepen.

Montagekosten

De montagekosten zijn afhankelijk van het type bed. Neem contact op met onze klantenservice, zij kunnen je precies vertellen wat de montagekosten zijn.

Telefoonnnummer:              085 210 23 57  
E-mailadres:                       info@doorbouwbedden.nl