Montage

We bieden de mogelijk om de bij Doorbouwbedden.nl bestelde meubelen (ook hele kinderkamers) thuis volledig te laten monteren. Deze montage wordt gedaan door goed opgeleide betrouwbare monteurs die onze producten door en door kennen. Deze service bieden we overigens nog alleen aan in Nederland. Voor bepaalde producten wordt standaard de montage aangeboden, dit staat duidelijk aangegeven bij de artikelen.

Wanneer de bedden bij uw thuis gemonteerd worden wordt altijd met u afgestemd en kan ook afwijken van de gemelde levertijd in de webwinkel, dit is mede afhankelijk van de regio en van de wensen.

Montagekosten

Voor de producten die niet inclusief montage worden aangeboden gelden de volgende prijzen.

Voor meerdere meubelstukken maken we uiteraard graag een aanbieding op maat.

Mogelijke toeslagen voor alle montage werkzaamheden gelden voor:

  • Vanaf de 2e etage en hoger.
  • Eventueel parkeerkosten.

Ook hier maken we graag een aanbieding op maat.

Betaling

Afrekenen voor de montage kan contact of met de PIN bij de monteur. Verpakkingsmateriaal wordt ook weer mee retour genomen, zodat dit verder ook gerecycled kan worden. Verder is ook van belang dat de ruimte voordat de monteur komt voldoende wordt vrijgemaakt, zodat de monteur goed zijn werk kan doen.

In het bestelmenu kunt u aangeven bij opmerkingen dat u de meubelen wil laten monteren door onze monteurs. Er wordt dan contact met u opgenomen om een afspraak te maken. Tevens zal er dan gekeken worden wat de definitieve prijs wordt.

Klantenservice

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice:

Telefoonnnummer:              085 0710159 
Whatsapp-nummer:            06 5286 5701
E-mailadres:                         klantenservice@doorbouwbedden.nl