Lifetime

Lifetime

Uiteraard gun je jouw kind het beste. Daarom koop je bij Doorbouwbedden een Lifetime bed waar jouw kind een leven lang plezier van heeft. Het meubilair is en blijft stevig en stabiel gedurende de belangrijke kinderjaren. Goed doordachte en solide constructies maken het tevens mogelijk om de bedden om te bouwen. Zo groeit het bed mee met jouw jonge spruit, van peuter tot tiener. Elke fase van jouw kind stelt zijn eigen eisen en daar spelen wij met het meubilair van Lifetime op in. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment!

Lifetime bedden

Net zoals de wensen van jouw kind zijn onze Lifetime bedden veelzijdig. De Lifetime basis bedden zijn eenvoudig om te bouwen naar prachtige Lifetime hemelbedden. Je kunt het zo gek niet bedenken en zo ver gaan als je zelf wilt. Zelfs volledige Lifetime boomhutbedden zijn beschikbaar in ons uitgebreide assortiment. Hiermee heb je zoon of dochter een bijzondere plek helemaal voor zichzelf. Alle Lifetime bedden zijn zeer scherp geprijsd bij Doorbouwbedden!

 

Lifetime halfhoogslaper

Met een Lifetime halfhoogslaper kun je alle kant op. Onder het bed kun je makkelijk een speelplek maken voor jouw kleuter of een chillplek voor uw tiener. Wanneer jouw kleine oud genoeg is, kun je ook bij ons terecht voor een van de handige Lifetime hoogslapers. Deze bieden zeker uitkomst wanneer er beperkte ruimte is in de slaapkamer van jouw kind. Jouw tiener kan dankzij dit bed een praktische werkplek onder het slaapgedeelte inrichten. Een Lifetime halfhoogslaper vind je bij Doorbouwbedden in verschillende uitvoeringen waardoor je het bed volledig op uw wensen kunt afstemmen.

Lifetime bed kopen

Samen met de fantasie en creativiteit van jouw kind creëert u de beste slaap- en speelplek. Daarvoor hoef je alleen maar een Lifetime bed te kopen. Lifetime stapelbedden zijn een uitkomst wanneer jouw kind regelmatig vriendjes of vriendinnetjes te logeren heeft. Later zou je hiervan ook twee eenpersoonsbedden van kunnen maken. Een Lifetime bed kopen bij Doorbouwbedden is daarom een verstandige keuze! Daarbij profiteer je van een snelle levering en kun je ervoor kiezen om achteraf te betalen.