Lifetime

LIFETIME samen met DOORBOUWBEDDEN jouw keuze voor de mooiste kinderkamers

Bij LIFETIME bekijken ze de wereld al meer dan 40 jaar door de ogen van het kind. Er is veel veranderd in de loop der tijd. Kinderen hebben nu een eigen kamer, de kamers zijn groter en er zijn allerlei trends gekomen en weer verdwenen. Eén ding is echter onveranderd gebleven, namelijk onze filosofie:

KINDEREN HOEVEN ALLEEN MAAR TE SPELEN,
TE ONTDEKKEN EN PLEZIER TE HEBBEN.

Met dit motto als leidraad scheppen we samen met LIFTIME opvallende en fantasierijke werelden, die de basis vormen voor de reis door de kinderjaren. Dankzij de combinatie van traditioneel vakmanschap en Deense kwaliteit zorgen we dat kinderen in een veilige omgeving pret kunnen maken en spelen. Alleen het beste is goed genoeg, voor ons en voor je kind.

Tot de dag van vandaag worden alle LIFETIME Kidsrooms Original meubelen geproduceerd in een eigen familiebedrijf - met behulp van deskundige meubelmakers en houtbewerkers en een ultra-modern machinepark. De thema werelden worden gemaakt in samenwerking met tal van ontwerpers, uitgevoerd in de nieuwste trends om de dromen van kinderen tot leven te brengen.

Duurzaamheid

LIFETIME maakt gebruik van speciaal geselecteerd duurzaam grenenhout, dat langzaam in moeilijke klimatologische omstandigheden groeit. Hierdoor ontstaat een sterke houtsoort, die zeer geschikt is om onze meubelen van hoge kwaliteit te maken. Het hout komt ook uit duurzame bosbouw, waar voor iedere gekapte boom 1,5 nieuwe boom wordt geplant. Het hout is afgewerkt met milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. LIFETIME Kidsrooms kreeg in 2004 de Green Environmental Award voor onze verantwoorde en milieuvriendelijke producten.

Veilige en stabiele constructies
Het meubilair is en blijft stevig en stabiel gedurende vele jaren, zelfs wanneer het wordt omgebouwd. De goed doordachte en solide constructie betekent dat de kinderen er vele jaren plezier van beleven. Onze bedden voldoen ook aan de hoogste veiligheidseisen, vaak meer dan de wettelijke norm. Onze bedden zijn ook uitgebreid getest door TÜV, een strenge test autoriteit.

Kwaliteitsgarantie
LIFETIME maakt al onze meubelen in eigen huis. Onze deskundige meubelmakers en houtbewerkers hebben zeer geavanceerde apparatuur. Dit betekent dat we in staat zijn om een garantie van maar liefst 5 jaar op de constructie van onze bedden te bieden. Kwaliteit blijft onze lange termijn focus.

Leren, spelen en plezier maken
Met onze praktische meubels - zoals een verstelbaar bureau of de boekenkasten - en prachtige accessoires - zoals prachtige hemels of bijpassende kussens – kun je de kamer van jouw kinderen inrichten naar hun behoeften, en zo hun dromen laten uitkomen.