Lifetime halfhoogslaper

Bij Doorbouwbedden kun je kiezen uit verschillende Lifetime halfhoogslapers. Laat jouw kind vertoeven in een boomhut of beachhouse en gebruik speelgoedgordijntjes om de fantasie van jouw kind te prikkelen. Kortom, dit bed staat garant voor urenlang speelplezier! De mogelijkheden zijn eindeloos met een Lifetime halfhoogslaper. Doordat je de lucht in gaat, komt er ruimte vrij onder het slaapgedeelte. Dit kun je  handig gebruiken om speelgoed op te bergen. Zo maak je optimaal gebruik van jouw ruimte!

Lifetime halfhoogslaper ombouwen naar hoogslaper

Je kunt een Lifetime halfhoogslaper ombouwen naar hoogslaper of zelfs een super cool Lifetime boomhutbed. Dit komt doordat het systeem ontwerp dermate goed is uitgedacht. U begint altijd met het Lifetime basisbed en werkt van daaruit verder naar eigen gewenst eindresultaat. Een Lifetime halfhoogslaper ombouwen naar hoogslaper is in een handomdraai gerealiseerd. Door de duidelijke handleiding die wordt meegeleverd kun je het bed eenvoudig monteren.

Lifetime halfhoogslaper prijs

Welke combinatie je ook kiest, de Lifetime halfhoogslaper prijs is altijd aantrekkelijk! Dat komt doordat de bedden eenvoudig om te bouwen zijn. Zo groeit het bed mee met de diverse levensfases van jouw kind en hoef je niet steeds een nieuw bed aan te schaffen. Dat maakt de Lifetime halfhoogslaper prijs nog aantrekkelijker! Bij Doorbouwbedden kun je alle kanten uit. Wij bieden naast een uitgebreide collectie bedden ook een ruime keuze uit andere slaapkamer meubels.

Lifetime halfhoogslaper kopen

Wil je voor jouw zoon of dochter een Lifetime halfhoogslaper kopen? Hij of zij zal je geheid dankbaar zijn. De ruimte onder het slaapgedeelte doet namelijk dienst als ideale speelplek. Zelfs als je beschikt over beperkte ruimte in de kinderkamer kunnen vriendjes en vriendinnetjes gemakkelijk blijven slapen. Er is voldoende ruimte om een extra matras onder het bed te plaatsen. Wanneer je een Lifetime halfhoogslaper gaat kopen, kunt je deze bovendien uitbreiden naar een Lifetime hemelbed!