Lifetime boomhutbed

Hoe tof is het om jouw eigen huisje te hebben? Met het Lifetime boomhutbed voelt jouw zoon of dochter zich koning(in) van zijn of haar eigen rijk. En wanneer het buiten regent en koud is, kan jouw kleine altijd binnen spelen in zijn of haar eigen boomhut. Uren speelplezier worden gegarandeerd. Ook vriendjes en vriendinnetjes zullen graag langskomen om avonturen te beleven in en rondom het Lifetime boomhutbed, een kinderbed waar alle kinderen van dromen. Het pakket wordt geleverd met een handleiding voor eenvoudige montage.

Lifetime boomhutbed afmetingen

Ben je bang dat het Lifetime boomhutbed qua afmetingen te groot is voor de slaapkamer van jouw kleine? Wees gerust, het bed zal niet meer ruimte in beslag nemen dan ieder ander eenpersoonsbed. De hut wordt bovenop een Lifetime halfhoogslaper gebouwd. Op die manier gaat de hut, zoals in een echte boom, de lucht in. Onder het bed is dan nog extra ruimte om te spelen of speelgoed op te bergen. De exacte Lifetime boomhutbed afmetingen zijn te vinden in de productspecificaties op onze website.

Lifetime boomhutbed kopen

Bij Doorbouwbedden ben je voordelig uit als je een Lifetime boomhutbed gaat kopen. Wil je het Lifetime bed ombouwen wanneer jouw kleine is uitgespeeld? Dat is geen enkel probleem met de Lifetime bedden. In ons ruime assortiment vind je alles voor de slaapkamer van jouw kind. Zo heb je in een handomdraai een Lifetime hemelbed waar ieder kind in kan wegdromen. Wanneer je het Lifetime boomhutbed gaat kopen, wordt deze standaard geleverd met een rolbodem met 16 latten. Het is mogelijk om deze uit te breiden naar een rolbodem met 28 latten en een verstelbare lendesteun voor extra comfort.