Lifetime basisbed

Zoals je eigenlijk al uit de naam kunt afleiden, is het Lifetime basisbed de perfecte basis voor elk Lifetime bed. Doorbouwen of ombouwen is allemaal mogelijk met het basisbed van Lifetime. Zo kan het bed met jouw kind meegroeien! Standaard wordt dit bed geleverd inclusief een rolbodem met 16 latten. Het is mogelijk om deze uit te breiden naar een rolbodem met 28 latten en een verstelbare lendesteun voor extra comfort. Je kunt tal van verschillende bedcombinaties maken met het Lifetime basisbed.

Lifetime basisbed lade

Een praktische en ruimtebesparende optie voor het Lifetime basisbed is een lade. Hierin kan jouw kind al zijn of haar speelgoed opbergen. Dat maakt het opruimen van de slaapkamer een stuk makkelijker. Een Lifetime basisbed met lade past in principe op elke kamer. Het is dan ook een populaire combinatie voor in logeerkamers. In de lade kan namelijk ook extra beddengoed opgeborgen worden, wat dit bed ideaal maakt voor (onverwachte) gasten en logeerpartijtjes.

Lifetime basisbed kopen

Vraag je zich nu af waar kun je het beste een Lifetime basisbed kopen? Bij Doorbouwbedden uiteraard! Bij ons heb je een ruime keuze uit niet alleen bedden, maar ook kasten, bureaus en andere meubels. Ook voor matrassen kun je  bij ons terecht. Wanneer je het Lifetime basisbed gaat kopen, bent u voordelig uit bij Doorbouwbedden. Daarbij profiteer je van onze uitstekende service. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag met het vinden van de beste combinatie voor jouw kind als je het Lifetime bed wilt ombouwen.