Lattenbodem

Veel bedden worden standaard geleverd met een lattenbodem met 16 lamellen. Over het algemeen is dit afdoende om de rug goed te ondersteunen, zeker wanneer uw kind nog jong is. Wanneer uw zoon of dochter wat ouder wordt en meer ondersteuning nodig heeft, kan het raadzaam zijn om een lattenbodem aan te schaffen met meer lamellen. Dat is ergonomisch prettig en bovendien beter in staat om meer gewicht te dragen. De druk wordt hierdoor beter verdeeld, wat resulteert in een fijne nachtrust.

Lattenbodem 90x200

Is uw peuter uit zijn of haar ledikant gegroeid? Dan wordt het tijd voor een groter bed met lattenbodem. 90x200 centimeter is hiervoor de meest gangbare maat. Als uw kleine voor het eerst in een groot bed slaapt, is dit nogal spannend, voor zowel kind als ouder. Het gebruik van een uitvalbeveiliging is een goede overstap fase. Een lattenbodem met het formaat 90x200 centimeter is bij Doorbouwbedden los te kopen. Zo kunt u voordelig voor uw kleine zijn of haar bed doorbouwen.

Latten voor lattenbodem

Het is ontzettend handig om losse doorbouw onderdelen zoals latten voor een lattenbodem aan te schaffen. Op die manier kunt u een bed volledig op maat en naar eigen wens samenstellen. Tevens is het mogelijk om met een doorbouwset een laag bed eenvoudig om te toveren tot een hoogslaper of stapelbed. Vaak heeft u daarvoor een volledig nieuwe bodem nodig. Of wilt u alleen een paar extra latten voor de lattenbodem aanschaffen, omdat uw kleine is gegroeid? Doorbouwbedden geeft u de mogelijkheid.

Lattenbodem kopen

In ons uitgebreide assortiment kunt u voordelig een lattenbodem kopen. U heeft keuze uit verschillende modellen; ook het comfortniveau bepaalt u zelf. De hoeveelheid lamellen geeft een indicatie voor de mate van ondersteuning en het draagvermogen. U kunt bij Doorbouwbedden tevens een lattenbodem kopen met comfortregeling. Hierbij zijn er zones verdeeld voor optimale ondersteuning. Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering!