Laag bed

Ben je op zoek naar een stevig laag bed voor je kind, tiener of zelfs student? Bekijk dan ons complete assortiment lage bedden direct online! Of je nu op zoek bent naar een trendy houten bed. Je vindt een laag bed in verschillende uitvoeringen en kleuren in onze webwinkel. De lage bedden hebben diverse stijlen zoals een Scandinavische stijl maar ook strak en modern en zijn alleen van hoge kwaliteit. In ons ruime aanbod hebben wij verscheidene top merken zoals bijvoorbeeld een FlexaVipack of Thuka bedden. Wij verlenen goede service en denken met je en je kind of tiener mee. Koop een laag bed in onze webwinkel en profiteer van scherpe prijzen!

Laag kinderbed

Vanwege de vele mogelijkheden, is een laag kinderbed het meest ideale kinderbed voor je kind en tiener! Omdat het bed jarenlang mee kan gaan is het goed voor het milieu, maar ook zeer gunstig voor je portemonnee. Wanneer je een laag kinderbed wilt aanschaffen voor de overgang van een ledikant naar een groot bed, kun je een laag kinderbed voorzien van uitvalbeveiliging. In ons assortiment vind je naast een laag kinderbed ook toffe houten whitewash lage tienerbedden die de perfecte basis bieden voor elke slaapkamer! Van moderne tot klassieke kinderkamers, met een laag kinderbed van uit onze webwinkel haal je het ideale kinderbed in huis. Bij Doorbouwbedden geldt afspraak is afspraak en leveren daarom snel het laage kinderbed!

De bedden van Flexa uit de Classic-serie, White-serie en Trendy-serie zijn allemaal doorbouwbaarbaar. Je kunt een laag bed doorbouwen tot bijvoorbeeld een halfhoogslaper, stapelbed of hoogslaper. Maar ook van de andere lijnen kun je verder doorbouwen in een peuterkamer, kinderkamer, tienerkamer of studentenkamer met andere bijpassende kasten bureaus of accessoires.