Kinderbed huis

Je kunt helemaal los gaan met onze mogelijkheden voor een kinderbed huis van Doorbouwbedden. Net als je zoon of dochter voor wie de slaapkamer niet meer hetzelfde zal zijn met een geweldig eigen huis om in te slapen en spelen. Een kinderbed in de vorm van een huisje geeft een gevoel van geborgenheid, iets waar ieder kind behoefte aan heeft. Het wordt niet beperkt in gebruik voor jongens of meisjes. Dat maakt het bed samen met de eindeloze mogelijkheden veelzijdig. Een kinderbed huis staat garant voor eindeloos slaap- en speelplezier!

Kinderbed huis frame

Wanneer je enkel een kinderbed huis frame heeft kan je kind zijn of haar fantasie de vrije loop laten. Je kunt er uiteraard voor kiezen om met onze accessoires de kamer van je kind een spannend thema te geven. Zo kan hij of zij de held spelen in zijn of haar eigen kasteel. Een kinderbed huis frame is een blank canvas dat geschikt is voor elke leeftijd. Ook je eigenwijze puber zal zich heerlijk kunnen terugtrekken wanneer het bed met mooie doeken wordt gebruikt als hemelbed. Bekijk ons uitgebreide aanbod voor de mogelijkheden.

Kinderbed houten huis

Op het strand of hoog in de boom is een plek waar kinderen graag zijn. Een kinderbed in de vorm van een houten huis zorgt ervoor dat kinderen zich op de eigen slaapkamer de koning te rijk voelen. Ze kunnen strandjutten zelfs als het tij gekeerd is. En ze zullen veilig tot in de hoogste top van de boom kunnen klimmen. Met een beetje fantasie zijn ze overal. Een kinderbed houten huis is met een beetje hulp van onze accessoires eenvoudig om te toveren in ieder gewenste stijl. Profiteer van de uitstekende kwaliteit die we bij Doorbouwbedden in huis hebben!