Bedden

Kinderbed

Wil je een nieuw- en duurzaam bed voor je zoon of dochter dat het liefst jarenlang mee gaat? Dan is het belangrijk dat je dit in één keer goed doet, want je wilt natuurlijk het liefst maar één keer een nieuw bed voor je kind hoeven kopen. De bedden in ons assortiment hebben een Scandinavische stijl en zijn alleen van de beste geslecteerde kwaliteit. Daarnaast zijn de bedden van Doorbouwbedden de ideale oplossing voor jarenlang speel- en slaapplezier door de top kwaliteit. In ons aanbod de webwinkel hebben wij de bedden in uitvoeringen zoals: lage bedden, kajuitbedden, halfhoogslapers, stapelbedden, hoogslapers en nu ook tweepersoons bedden.  Of het nu gaat om peuter bedden, junior bedden, kinderbedden, puber bedden of studenten bedden, allemaal bij Doorbouwbedden.

Een kinderbed aanschaffen

Naast het uiterlijk is het veilig slapen van je kind natuurlijk ook heel belangrijk, met de bedden van Doorbouwbedden bent u daarvan verzekerd! Alle bedden voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheids eisen die gesteld worden aan de bedden. We zijn dan ook alleen officeel dealer van de beste fabrikanten, zoals bijvoorbeeld een Thuka, Flexa en Vipack.

Bij Doorbouwbedden kun je online een bed voor je kind kopen. Deze bedden zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen, kleuren en modellen, zoals een vrolijk junior bed! Omdat alle bedden met een paar simpele aanpassingen en accessoires naar wens kunnen worden aangepast, bieden deze kinderbedden een zeer solide basis voor elke kinder- en tienerkamer! In ons assortiment vindt je een compleet aanbod van kinderbedden van ondermeer het merk Flexa. In Nederland is Flexa al jaren een gevestigde naam op de kinderbeddenmarkt. De jarenlange kennis en ervaring wordt gebruikt om een kwalitatief en duurzaam kinderbedje ontwikkelen waarvan je kind jarenlang kan profiteren! Naast Flexa hebben wij ook andere topmerken als Thuka of Vipack in ons assortiment. Bij Doorbouwbedden denken wij met je mee en afspraak is afspraak. Je kunt heel eenvoudig en snel een kinderbed kopen voor een zeer scherpe prijs waarbij je ook nog eens profiteert van een razendsnelle levering en de beste service van Nederland en België. Duurzaamheid en veiligheid zijn dan ook de speerpunten in het beleid van onze onderneming, maar ook van onze partners.