Kasten

Kasten

Doorbouwbedden biedt u niet alleen een collectie bedden voor jongeren en jong volwassen, maar ook een complete lijn kasten voor de kamer van uw peuter, kleuter of puber. Of de kamer nu klein of groot is, er is voor iedere kinderkamer wel een kast. Het assortiment is zo uitgebreid dat er bij ieder type bed we ook bijpassende kasten hebben.

Bij door Doorbouwbedden kunt u voor een zeer scherpe prijs en snel levering (doorbouw) kasten en opberg meubelen kopen van hoogstaande kwaliteit. Voor elk type kinder- of tiener slaapkamer vindt u in onze webwinkel de mooiste en meest praktische meubelen.

Alles bij Doorbouwbedden staat in het teken van optimale service en betrouwbaarheid. 

Doorbouwbedden niet alleen de bedden specialist maar ook de expert in Doorbouwkasten. Of het nu een kast is voor onder een hoogslaper of zelf een heel kasten wand samenstellen, het kan allemaal bij doorbouwbedden. Bijvoorbeeld de Cabby kasten voorziet in al uw behoefte voor opbergruimte en kunt u geheel naar eigen smaak en ruimte mogelijkheden inrichten. Een echt uitbouw syteem voor uw kinder slaapkamer maar ook uitmermate geschikte voor uw eigen slaap kamer.

Daarnaast hebben we dan ook nog het Shelfie doorbouw en uitbouw kast en opbergrek systeem. Geschikt als boekenrek, opbergrek, bureau, opbergbakken voor klein naar groot. Leuk om te combineren met onze bedden, dus niet alleen de Doorbouwbedden maar ook om uw kamer helemaal te kunnen uitbouwen!