Kamers


Voor als je het lastig vindt om de slaapkamers met elkaar te combineren hebben we een assortiment complete slaapkamers samen gesteld. Hier vind je complete slaapkamer met meubels die helemaal op elkaar zijn afgestemd en direct een mooi geheel vormen. Het assortiment met de kamers zal zich altijd blijven vernieuwen en uitbreiden. We richten ons met name op de peuterkamers, kinderkamers, tienerkamers en studentenkamers en is het verstandig ons hier goed in de gaten te houden.

Complete kamer kopen

Heb je vragen over de kamers of heb je ergens hulp bij nodig kun je alltijd contact opnemen met onze klantenservice, mail en telefoon of stel je je vragen online. Als je een andere combinatie van meubelen zoekt dan wat we standaard online hebben staan, neem dan gerust contact op met de klantenservice en deze kunnen je dan verder helpen. 

We begrijpen dat het niet om kleine bedragen gaat en we bieden je dan ook diverse betaalmogelijkheden. Je kunt betalen met een creditcard, Ideal, Mistercash en sinds kort ook met achteraf betalen van Billink. Samen met de garantie die we altijd geven geeft dit je de volledige zekerheid van een goed product.

Online je favoriete slaapkamer kopen bij de doorbouwkamer specialist betekent het gemak van huis uit te kunnen bestellen, 24 uur per dag 7 dagen in de week.