Kajuitbed

Je zoon of dochter voelt zich geborgen in een kajuitbed van Doorbouwbedden. Dit komt door de drie zijwanden die het bed omsluiten en vaak wat hoger zijn. Dit maakt het bed uitermate geschikt wanneer je peuter te groot geworden is voor een ledikant en toe is aan een nieuw bed. De overgang zal soepel(er) verlopen. Een ander groot voordeel is dat een kajuitbed de ruimte optimaal benut door de handige opberglades die je hieronder kwijt kunt. Rondslingerend speelgoed behoort daardoor tot de verleden tijd!

Kajuitbed wit

Wil je dat je kind nog lang gebruik maakt van zijn of haar kajuitbed? Wit is een neutrale kleur waar niemand snel op uitgekeken is. Deze basiskleur is tevens goed te combineren met vele stijlen. Je zoon of dochter kan het bed later zelfs meenemen als hij of zij het huis uitgaat. Met wat kussens is het bed overdag leuk te gebruiken als bankje en in een handomdraai weer terug te veranderen naar een slaapplek om heerlijk in weg te dromen. Een kajuitbed in wit zal daarom zeker niet misstaan in een studentenkamer.

Lifetime kajuitbed

In ons uitgebreide assortiment vind je een Lifetime kajuitbed dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het robuuste grenen wat gebruikt wordt voor de meubels van dit topmerk is hoogwaardig afgewerkt. Door de hoogte van het bed komt er praktische ruimte vrij onder het bed die je goed kunt benutten met opberglades of een extra bedlade voor speelgoed, kleding, dekbedden en beddengoed. Een Lifetime kajuitbed is het perfecte bed voor logeerpartijtjes en knusse momenten!

Kajuitbed met laden

Je vindt alles makkelijk terug onder een kajuitbed met laden. Deze ruimtebesparende oplossing is ontzettend handig en is onder andere te vinden in de Vipack Pino serie. Dit bijzondere merk heeft naast een aantrekkelijk design tevens gezorgd voor meer praktische oplossingen. Zoals bijpassende kasten voor nog meer opbergruimte naast je kajuitbed met laden. Bekijk het uitgebreide assortiment van Doorbouwbedden voor de talloze mogelijkheden. Profiteer van onze snelle levering!