Hoogslapers

Hoogslaper

Als er iets is dat kinderen graag doen is het spelen. En daarvoor hebben ze de ruimte nodig! Gelukkig heeft Doorbouwbedden daar dé oplossing voor. Door een hoogslaper uit ons ruime assortiment te kiezen, geef je je kroost alle ruimte om zich helemaal uit te leven in hun eigen slaapvertrek. Bovendien geeft de ruimte onder het bed een fijn plekje waar kinderen zich even terug kunnen trekken. Ook biedt de hoogslaper voldoende ruimte om heel veel speelgoed netjes te bewaren!

Hoogslaper met bank

Slapen en zitten worden perfect gecombineerd in een comfortabele hoogslaper met bank! Zo kunnen je kinderen lekker zitten op een bank onder hun bed, dat slechts een paar traptreden van hen verwijderd is. De ingebouwde zetel biedt een fijne plek om lekker te kunnen lezen of uit te rusten van al dat rondrazen waar kinderen nogal eens toe geneigd zijn. Daarom vormt de hoogslaper met bank van Doorbouwbedden het beste van twee werelden! Dit praktische meubel zet je eenvoudig zelf in elkaar met behulp van de meegeleverde handleiding.

Hoogslaper met bureau

Zodra je kind wat ouder wordt, zal hij of zij een plek nodig hebben om huiswerk te maken. In dat geval is een hoogslaper met bureau ideaal! Deze combi geeft je zoon of dochter alle ruimte om lekker te tekenen, schrijven, knutselen of op welke manier dan ook zijn of haar inlevingsvermogen te botvieren. Bij Doorbouwbedden zijn verschillende stevige bureaus ook los verkrijgbaar. Bekijk wat voor je kind het beste werkt en bestel uw hoogslaper met of zonder bureau online!

Hoogslaper kopen

Wil je voor een scherpe prijs een hoogslaper standaard kopen? Dan ben je bij Doorbouwbedden aan het juiste adres! In ons ruime assortiment komen ook andere soorten bedden voor kinderen voor. Wat dacht je bijvoorbeeld van een slaapgelegenheid die enkel aan prinsessen is voorbehouden? En als er meerdere kinderen op één kamer slapen, kunt u in plaats van een hoogslaper een stapelbed kopen. Ook hiermee bespaar je oceanen van ruimte!