Hoogslapers

Hoogslaper

Als er iets is dat kinderen graag doen is het spelen. En daarvoor hebben ze de ruimte nodig! Gelukkig heeft Doorbouwbedden daar dé oplossing voor. Door een hoogslaper uit ons ruime assortiment te kiezen, geeft u uw kroost alle ruimte om zich helemaal uit te leven in hun eigen slaapvertrek. Bovendien geeft de ruimte onder het bed een fijn plekje waar kinderen zich even terug kunnen trekken. Ook biedt de hoogslaper voldoende ruimte om heel veel speelgoed netjes te bewaren!

Hoogslaper met bank

Slapen en zitten worden perfect gecombineerd in een comfortabele hoogslaper met bank! Zo kunnen uw kinderen lekker zitten op een bank onder hun bed, dat slechts een paar traptreden van hen verwijderd is. De ingebouwde zetel biedt een fijne plek om lekker te kunnen lezen of uit te rusten van al dat rondrazen waar kinderen nogal eens toe geneigd zijn. Daarom vormt de hoogslaper met bank van Doorbouwbedden het beste van twee werelden! Dit praktische meubel zet u eenvoudig zelf in elkaar met behulp van de meegeleverde handleiding.

Hoogslaper met bureau

Zodra uw kind wat ouder wordt, zal hij of zij een plek nodig hebben om huiswerk te maken. In dat geval is een hoogslaper met bureau ideaal! Deze combi geeft uw zoon of dochter alle ruimte om lekker te tekenen, schrijven, knutselen of op welke manier dan ook zijn of haar inlevingsvermogen te botvieren. Bij doorbouwbedden zijn verschillende stevige bureaus ook los verkrijgbaar. Bekijk wat voor uw kind het beste werkt en bestel uw hoogslaper met of zonder bureau online!

Hoogslaper kopen

Wilt u voor een scherpe prijs een hoogslaper standaard kopen? Dan bent u bij Doorbouwbedden aan het juiste adres! In ons ruime assortiment komen ook andere soorten ledikanten voor kinderen voor. Wat dacht u bijvoorbeeld van een slaapgelegenheid die enkel aan prinsessen is voorbehouden? Ook de snelste racewagens om heerlijk in weg te dommelen vindt u in onze autobedden afdeling. En als er meerdere kinderen op één kamer slapen, kunt u in plaats van een hoogslaper een stapelbed kopen. Ook hiermee bespaart u oceanen van ruimte!