Hoogslapers

Hoogslaper

Wilt u de ruimte in uw kinderkamer, tienerkamer, puberkamer of studentenkamer optimaal benutten? Kies dan voor een hoogslaper van Doorbouwbedden! Met een hoogslaper kunt u een heleboel ruimte in uw kamer besparen, doordat u de ruimte onder het bed kunt gebruiken als opbergruimte of kunt inrichten met een bureau. In ons assortiment vindt u diverse hoogslapers van verscheidene top merken en van de diverse materialen hoogslaper van hout maar ook van hoogwaardige MDF en kunstof bedekte vezelplaten. De bedden vervaardigd van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en washings, waardoor deze geschikt zijn voor elke stijl slaapkamer. Van modern, trendy tot klassiek, u vindt uw perfecte hoogslaper online in onze webwinkel!

Hoogslaper

Een hoogslaper biedt een solide basis voor de slaapkamer en kan gemakkelijk gecombineerd worden met diverse kasten en ander slaapkamer interieur. In ons assortiment vindt u diverse hoogslapers eventueel met handige doorbouwsystemen, waardoor het bed jarenlang mee gaat! Wanneer u kiest voor een hoogslaper met bureau, creëert u een gigantische werkruimte onder het bed waar uw kind naar hartenlust kan knutselen of rustig kan studeren. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd in formaat en kleur, waardoor de kinderkamer een mooi geheel vormt. Ook vindt u in ons assortiment een unieke hoogslaper met bureau en bankje of zitje, die uitgeschoven kan worden tot een logeerbed. Een hoogslaper met bankje is echt ideaal voor uw opgroeiende kind en zal u en uw kind jarenlang plezier van hebben. Naast extra opbergruimte is een hoogslaper van Doorbouwbedden ook nog een multifunctioneel! 

Hoogslaper met bureau of hoogslaper met bankje aanschaffen.

Bij ons kunt u een hoogslaper kopen van hoogstaande kwaliteit voor een zeer scherpe prijs! Alle hoogslapers zijn voorzien van uitvalbeveiliging rondom het bed, waardoor uw kind rustig kan slapen zonder het risico te lopen uit bed te vallen. Alle bedden voldoen aan alle veiligheidseisen die gesteld worden aan hoogslapers. Wanneer u het in- en uit bed klimmen extra wilt vergemakkelijken, kunt u een veiligheidset monteren. Door de stevige handvatten en antisliptreden heeft u kind meer houvast. Tevens kunt u in onze webwinkel handige accessoires voor een hoogslaper kopen, zoals een handig plankje of bakje, waar u een glas water, knuffel of leesboekjes in kunt opbergen zonder eerst weer uit bed te moeten klimmen. Koop vandaag nog een hoogslaper online en profiteer van onze razendsnelle levering!  

Naast de Pino, Trendy, Hit, White, Bonny en Classic hoogslapers Nu ook in het assortiment een tweepersoons hoogslaper wat met name door studenten veel gebruikt wordt in het studentenkamer. Deze is later ook om te bouwen naar een gewoon tweepersoons bed waardoor u er zelf na de studententijd nog plezier van heeft.