Hoogslaper whitewash

Het grote voordeel van een hoogslaper in whitewash uitvoering is dat deze makkelijk te combineren is. Doordat deze zodanig neutraal is, past het bed in vrijwel iedere interieurtrend. U hoeft daarom niet persé een volledig nieuwe inventaris voor de slaapkamer van uw kind aan te schaffen. Een hoogslaper in whitewash is bovendien geschikt voor iedere leeftijd. U kunt een kleuterkamer eenvoudig ombouwen tot tienerkamer met behulp van enkele accessoires.

Hoogslaper bureau whitewash

Is uw peuter of kleuter uit zijn of haar speelparadijs gegroeid? Dan kunt u de speel gordijntjes onder de hoogslaper vervangen met een bureau in whitewash uitvoering. In ons assortiment vindt u vele soorten bureaus die eenvoudig zijn te monteren en plaatsen. U kunt hiervoor losse onderdelen of een volledige hoogslaper met bureau in whitewash bij Doorbouwbedden bestellen. Heeft u vragen over de te combineren onderdelen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Hoogslaper whitewash kopen

Wilt u voor uw zoon of dochter een nieuwe hoogslaper in whitewash kopen? Wij hebben diverse vooraanstaande merken in ons ruime assortiment. Het gerenommeerde merk Flexa heeft veel verschillende series met meubels of hoogslapers in whitewash. Kopen kan eenvoudig in onze uitgebreide webshop. Bekijk ons volledige aanbod voor de diverse mogelijkheden en profiteer van onze scherpe prijzen. Wanneer u een hoogslaper koopt bij Doorbouwbedden, maakt u zowel uzelf als uw kind blij!