Hoogslaper met bureau en bank

Voor uw schoolgaande kind hebben wij een comfortabele hoogslaper met bureau en bank! Dit is een ideale combinatie wanneer u beschikt over beperkte ruimte in de slaapkamer van uw zoon of dochter en wanneer hij of zij ouder wordt. Bij het opgroeien worden kinderen zelfstandiger, maar ook krijgen ze steeds meer de behoefte aan hun eigen plek. Koopt u een hoogslaper met bureau en bank? Dan heeft uw kind een plek om te slapen, huiswerk te maken én om te ontspannen.

Hoogslaper met bureau en slaapbank

Heeft uw zoon of dochter regelmatig vriendjes te logeren? Een hoogslaper met bureau en slaapbank is dan een uitkomst. Deze biedt de mogelijkheid om gezamenlijk huiswerk te maken én om te chillen. De slaapbank is namelijk niet alleen handig als extra bed, maar doet tevens dienst als relaxplek. Een hoogslaper met bureau en slaapbank is daardoor gewild bij ieder kind. De slaapbank kan eenvoudig in- en uitgeschoven worden. Bekijk ons ruime aanbod voor alle hoogslapers met bureau en logeerbed.

Hoogslaper met bureau en bank kopen

Bij Doorbouwbedden kunt u voordelig een hoogslaper met bureau en bank kopen. Het in elkaar zetten ervan is zeer eenvoudig dankzij de duidelijke handleiding die wordt meegeleverd. Bovendien beschikt u over de optie om de montage door ons uit te laten voeren. Gaat u de hoogslaper met bureau en bank kopen in onze winkel? Dan bent u verzekerd van een uitstekende service! Niet alleen een bank behoort tot de mogelijkheden, wij hebben ook een hoogslaper met bureau en kast voor uw kind. Dit is erg handig om alle (studie)boeken bij de hand te hebben. Profiteer van onze snelle levering!