Wilt u de ruimte in uw kinder- of tienerkamer optimaal benutten? Kies dan voor een hoogslaper van Doorbouwbedden! Met een hoogslaper kunt u een heleboel ruimte in uw kinderkamer besparen, doordat u de ruimte onder het bed kunt gebruiken als opbergruimte of kunt inrichten met een bureau. In ons assortiment vindt u diverse hoogslapers van verscheidene top merken en van de diverse materialen hoogslaper van hout maar ook van hoogwaardige MDF en kunstof bedekte vezelplaten. De bedden vervaardigd van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en washings, waardoor deze geschikt zijn voor elke stijl slaapkamer. Van modern, trendy tot klassiek, u vindt uw perfecte hoogslaper online in onze webwinkel!

Hoogslaper met uitschuifbare bank en bureau

Een hoogslaper met bureau en uitschuifbaar bankje biedt een solide basis voor de slaapkamer en kan gemakkelijk gecombineerd worden met diverse kasten en ander slaapkamer interieur. In ons assortiment vindt u diverse hoogslapers met bank en bureau eventueel met handige doorbouwsystemen, waardoor het bed jarenlang mee gaat! Wanneer u kiest voor een hoogslaper met bureau en bank, creëert u een gigantische werkruimte onder het bed waar uw kind naar hartenlust kan knutselen of rustig kan studeren. Uw kind kan lekker zitten onder het bed op het bankje wat uitgeschoven kan worden tot een logeerbed. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd in formaat en kleur, waardoor de kinderkamer een mooi geheel vormt. U vind in onze webwinkel een uitgebreid assortiment aan hoogslapers met bureau en bank zitje, die uitgeschoven kan worden tot een logeerbed. Een hoogslaper met bankje is echt ideaal voor uw opgroeiende kind en zal u en uw kind jarenlang plezier van hebben. Naast extra opbergruimte is een hoogslaper van Doorbouwbedden ook nog een multifunctioneel! 
 

Hoogslaper kopen

Bij ons kunt u een hoogslaper kopen van hoogstaande kwaliteit voor een zeer scherpe prijs! Alle hoogslapers voldoen aan de hoogste veiligheids eisen en zijn allen voorzien van uitvalbeveiliging rondom het bed, waardoor uw kind rustig kan slapen zonder het risico te lopen uit bed te vallen. Wanneer u het in- en uit bed klimmen extra wilt vergemakkelijken, kunt u een veiligheidset monteren. Door de stevige handvatten en antisliptreden heeft u kind meer houvast. Tevens kunt u in onze webwinkel handige accessoires voor een hoogslaper kopen, zoals een handig plankje of bakje, waar u een glas water, knuffel of leesboekjes in kunt opbergen zonder eerst weer uit bed te moeten klimmen. Koop vandaag nog een hoogslaper online en profiteer van onze razendsnelle levering!