Hoogslaper met bank

Maak het je kind comfortabel en kies voor een hoogslaper met bank bij Doorbouwbedden. Zo kan hij of zij zitten én slapen combineren met één handig meubel! Dit wordt een plek in de kamer van je zoon of dochter waar deze helemaal aan verknocht zal raken. Bovendien betekent de twee-in-één combinatie dat er een hoop ruimte bespaard wordt in de kinderkamer. Daarom is een hoogslaper met bank van Doorbouwbedden ook praktisch en comfortabel tegelijk!

Hoogslaper met bank en bureau

Ga je je spruit blij maken met een nieuw bed, bank én bureau? Dan vind je het vast fijn om te weten dat je deze drie meubels kunt combineren! Dat bewijst de hoogslaper met bank en bureau van Doorbouwbedden wel. Het duurt slechts tussen de twee en drie uur om de Flexa Basic Hit in elkaar te zetten en gebruiksklaar te maken. Nu heeft u alleen nog een bureaustoel nodig en de kamer is gereed voor gebruik! Bekijk al onze hoogslaper met bank en bureau modellen online.

Hoogslaper met bank eronder

Voorzie je kind van alle gemakken door een hoogslaper met een comfortabele bank eronder voor hem of haar aan te schaffen. Met duurzaam meubilair van hoge kwaliteit wordt zijn of haar kamer een knusse plek om te vertoeven. Als je kind nog aan de kleine kant is, kan een halfhoogslaper uit ons uitgebreid aanbod een oplossing bieden. Maar zodra het kleine grut groter wordt, zullen ze een plek willen hebben waar ze kunnen slapen én zitten. In dat geval is er geen beter alternatief dan een knusse hoogslaper met een bank eronder.

Hoogslaper met bank kopen

Doorbouwbedden is dé online winkel om een hoogslaper met bank te kopen. Ook andere ledikanten voor kinderen zijn bij ons volop verkrijgbaar. Zo zal je dochter verrukt zijn als ze een sprookjesachtig hemelbed mag uitzoeken! En is je zoon vlak voor het slapengaan nog niet uitgeraasd?  Zodra ze wat ouder worden en meer ruimte nodig hebben, kun je een handige hoogslaper met bank voor je kinderen kopen. Deze zet je zelf eenvoudig in elkaar!

TIP: Bekijk ook eens onze hoogslapers met bureau of hoogslapers standaard.