Hoekstapelbed

Je hebt een gezellige slaapplek voor twee personen met een hoekstapelbed uit ons uitgebreide assortiment. Samen met een broertje of zusje op een kamer slapen heeft dan ook zijn voordelen. Tevens is een hoekstapelbed een uitkomst voor logeerpartijtjes. Je hoeft niet elke keer een luchtbed op te pompen. En het extra bed is een uitstekende relaxplek voor je zoon of dochter als deze niet gebruikt wordt als slaapplek. Een ander voordeel is dat de twee bedden eenvoudig afzonderlijk gebruikt kunnen worden. Kijk voor de mogelijkheden op Doorbouwbedden!

Lifetime hoekstapelbed

Bij Doorbouwbedden staat een goede kwaliteit hoog in het vaandel. Net als een positieve beleving van onze producten. De uitstekende kwaliteit van een Lifetime hoekstapelbed levert jarenlang plezier! Het systeem en ontwerp is dermate goed uitgedacht dat je het bed kunt aanpassen aan de leeftijd en wensen van je kind. Het Lifetime hoekstapelbed is dan ook een waardevolle aanvulling op ons uitgebreide assortiment stapelbedden. Bekijk ons ruime aanbod online!

Harmony hoekstapelbed

Er zijn verschillende mogelijkheden om het Harmony hoekstapelbed af te stemmen op je persoonlijke voorkeur en gebruik. Rondom het bed wordt gebruik gemaakt van panelen die in roze of blauw variant leverbaar zijn. Ook kun je ervoor kiezen om het bed uit te breiden met handige opberglades. Het Flexa Harmony hoekstapelbed is eenvoudig zelf te monteren met de duidelijke handleiding die wordt meegeleverd. Maar wij kunnen naast de snelle levering tevens de montage voor je verzorgen!