Hit hoogslaper

Zoekt u betaalbare kwaliteit voor de slaapkamer van uw kind? Met de Hit hoogslaper van Doorbouwbedden haalt u dit zeker in huis. Een groot voordeel van een hoogslaper is dat u hiermee de ruimte van de kinderkamer optimaal benut. Slapen kan hierdoor volop gecombineerd worden met spelen. Daarbij vinden veel kinderen het geweldig om hoog te slapen. Het Scandinavische merk Flexa heeft verschillende lijnen en weet met de serie Hit een hoogslaper te creëren die in vele kinderkamers zijn naam eer aandoet!

Hit hoogslaper bureau

U slaat meerdere vliegen in één klap door voor een Hit hoogslaper met bureau te kiezen. In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende opties om praktisch uit te bouwen onder het slaapgedeelte. Niet alleen slapen en huiswerk maken, maar ook ontspannen is mogelijk met een Hit hoogslaper inclusief bureau en bankje. Het voordeel van een hoogslaper is dat u er alle kanten mee op kan qua indeling. En uw zoon of dochter kan uitgerust zijn of haar huiswerk maken!

Hit hoogslaper whitewash

De meubels uit de Flexa Hit serie zijn standaard uitgevoerd in blanke lak. De Hit hoogslaper is er tevens in whitewash. Uiteraard zijn alle uitbouw onderdelen ook verkrijgbaar in deze kleur. Een voordeel van een Hit hoogslaper in whitewash is dat deze makkelijk te combineren is. U kunt van het bed een ware eyecatcher maken of hem op laten gaan in de rest van het interieur. Bekijk het uitgebreide assortiment van Doorbouwbedden online voor de mogelijkheden!