Hemelbed

Welke sfeer je ook wilt creëren een hemelbed brengt je in hogere sferen. De romanticus kan wegdromen over zijn of haar prins op het witte paard onder een prachtig fluwelen afdak. En voor de kinderen die niet meer in sprookjes geloven hebben wij tevens accessoires in het assortiment die de belevingswereld verrijken en vergroten. Voor zowel je stoere meid als lieve jongen hebben wij een passend hemelbed! Bekijk ons ruime aanbod online.

Lifetime hemelbed

Je hebt vier bedden in een met een Lifetime hemelbed. Zo kan het bed met je kind meegroeien van peuter tot tiener. Lifetime is een gerenommeerd merk dat al jarenlang bedden maakt van hoge kwaliteit. Het merk blinkt uit in het handige doorbouwsysteem. Dit principe zorgt ervoor dat het Lifetime hemelbed in een handomdraai een praktische en vooral ruimtebesparende halfhoogslaper wordt. Of demonteer het bed tot een mooi kajuitbed dat je tiener overdag goed kan gebruiken als bank.

Hemelbed frame

Drapeer een klamboe over het hemelbed frame en je slaat twee vliegen in één klap! De voile stof zorgt voor een uitnodigende sfeer waar je zoon of dochter heerlijk in kan ontspannen en uitrusten, wat toch wel een van de belangrijkste voorwaarden is voor een bed. Maar door een klamboe aan elke zijde van het hemelbed frame te hangen zorg je ook voor een ongestoorde nachtrust, met name in de warme zomermaanden. Vliegen blijven op gepaste afstand buiten het bed.

Hemelbed hout

In ons assortiment vind je degelijke bedden voor een lange levensduur. Een hemelbed van hoogwaardig hout is een goede investering voor de kinderkamer. Omdat deze lang meegaat, maar ook omdat deze zoals eerder genoemd veelzijdig is. Het is een bed dat zich niet beperkt tot een bepaalde leeftijdsgroep. Met de juiste accessoires voor een hemelbed van hout maakt u een paradijselijke slaapkamer voor je zoon of dochter. Bij Doorbouwbedden vind je deze zeer scherp geprijsd.