Halfhoogslapers

Halfhoogslapers

Gebruikt uw kind zijn of haar slaapkamer naast het slapen ook veel als speelplek? Zorg dan voor eindeloos speelplezier met een fijne en geborgen speelplek voor uw kind met een halfhoogslaper! Met een paar simpele aanpassingen zoals gordijntjes in verschillende thema's, bouwt u de halfhoogslaper om tot de ultieme fantasie tent of hut van uw kind! Naast het slapen, kan uw kind naar hartenlust spelen in de ruimte onder het bed. Ook hebben we veel keuzes met halfhoogslapers met een glijbaan, de droom van iedere peuter, van je eigenbed glijden.

Een halfhoogslaper van Doorbouwbedden is van top kwaliteit en wordt vervaardigd van alleen de beste materialen en hebben we diverse stijlen in ons assortiment. Bekijk ons ruime assortiment van top merken als Vipack Thuka of Flexa direct online!

Halfhoogslaper met bureau

In ons assortiment vindt u halfhoogslapers in verschillende hoogtes en uitvoeringen, zoals een halfhoogslaper met bureau. Hiermee creëert u naast een slaapplek voor uw kind, ook een plek waar ze fijn kunnen studeren, tekenen of knutselen. Wanneer uw kind het gedeelte onder het bed niet meer gebruikt als speelplek, kunt u de halfhoogslaper bureau combineren met bijpassende lage kasten die precies in de ruimte onder het bed passen. Op zoek naar een bed voor uw tiener? Neem dan een kijkje bij onze hoogslapers, wij denken met u mee! 

Tweepersoons halfhoogslaper

Nu ook verkrijgbaar 2 persoons halfhoog slaper, waar uw kind nog meer slaap genot heeft. Maar ook uitermate geschikt voor studenten of volwassen. Zo creeert u veel ruimte onder bed. Tweepersoons halfhoogslapers en ook de tweepersoons hoogslapers van Doorbouwbedden geven u kinderslaapkamer, puber slaapkamer of studentenkamer veel extra ruimte.

Halfhoogslaper kinderkamer

Een halfhoogslaper kinderkamer biedt ultiem slaap- en speelplezier voor uw kind! Naast een speelplek onder het bed vindt u in ons assortiment ook diverse halfhoogslapers die zijn uitgerust met een glijbaan. Zo wordt de halfhoogslaper een echt speeltoestel en wordt opstaan elke dag weer een feest! Voor de veiligheid van uw kind zijn alle halfhoogslaper kinderkamer voorzien van uitvalbeveiliging rondom het bed. Wanneer u in- en uit het bed klimmen nog veiliger wilt maken, kunt u uw halfhoogslaper kinderkamer uitrusten met een veiligheidset met grote handvatten en antisliptreden, waardoor uw kind nog meer grip heeft aan de ladder.