Halfhoogslapers

Halfhoogslaper

Uw kind wordt bijna onafscheidelijk van zijn of haar bed met een halfhoogslaper van Doorbouwbedden! Uiteraard bedoelen we niet dat uw kleine dag in dag uit in bed wil blijven liggen. Dit ledikant is echter de perfecte speelplaats omdat er aan de onderzijde zoveel ruimte overblijft. En vanaf het verhoogde bed heeft uw kind een prachtig uitzicht over de kamer! Met enkele aanpassingen kunt u van de halfhoogslaper een thematische speelplaats maken - een tent, hut of zelfs een kasteel! - waarin dromen werkelijkheid worden.

Halfhoogslaper met bureau

Is uw kroost al vroeg creatief? Dan moet dat uiteraard gestimuleerd worden! Door voor een halfhoogslaper met bureau te kiezen heeft uw zoon of dochter voldoende ruimte om te schrijven, knutselen en tekenen. Bovendien is ons ruime assortiment rijk aan verschillende handige kasten die perfect met de schrijftafel gecombineerd kunnen worden! Geef uw zoon of dochter een vel papier, wat krijtjes en verf, zet hem of haar aan de halfhoogslaper met bureau en u heeft er werkelijk geen kind meer aan.

Halfhoogslaper met glijbaan

Het zal u opvallen dat uw kleine geen enkele moeite meer heeft met zijn of haar bed uitkomen als u voor onze halfhoogslaper met glijbaan kiest. Trapje op, glijbaan af en dat de hele dag door! Bij Doorbouwbedden heeft u de keuze uit diverse modellen in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Wakker worden wordt een waar avontuur als uw kind slaapt op een halfhoogslaper met glijbaan! Gun uw kind het beste van het beste en profiteer van de Scandinavische kwaliteit van onze bedden.

Halfhoogslaper met kast

Dankzij de grote ruimte eronder is een halfhoogslaper perfect met een kast te combineren. Hierin kan uw kleine zijn of haar favoriete speelgoed, knuffels en boeken opbergen. Dat voorkomt een hoop rommel in de kamer! Door een bed met opbergruimte te combineren, blijft er een hoop ruimte bespaard. Bij Doorbouwbedden vindt u naast een halfhoogslaper met kast vele andere handige accessoires om elke kinderkamer praktisch en vrolijk in te richten! Bekijk ons ruime assortiment online.

Halfhoogslaper met tent

Veel kinderen zoeken in huis een plek die helemaal voor henzelf is. Die vinden ze in een speelse halfhoogslaper met tent van Doorbouwbedden! Met de gewenste kleuren en gordijntjes ervoor wordt dit bed een waar prinsessenkasteel of piratenhol. Deze slaapplek is in iedere gewenste uitvoering verkrijgbaar. Bekijk ook onze autobedden voor ledikanten in de vorm van politiewagens, brandweertrucks en raceauto’s. Uiteraard mag ook een prinsessenbed niet ontbreken! Om een slaapplaats met zeeën van ruimte te combineren, is een halfhoogslaper met tent de beste oplossing.