Halfhoogslapers

Halfhoogslaper

Je kind wordt bijna onafscheidelijk van zijn of haar bed met een halfhoogslaper van Doorbouwbedden! Uiteraard bedoelen we niet dat je kleine dag in dag uit in bed wil blijven liggen. Dit bed is echter de perfecte speelplaats, omdat er aan de onderzijde zoveel ruimte overblijft. En vanaf het verhoogde bed heeft je kind een prachtig uitzicht over de kamer! Met enkele aanpassingen kun je van de halfhoogslaper een thematische speelplaats maken - een tent, hut of zelfs een kasteel! - waarin dromen werkelijkheid worden.

Halfhoogslaper met bureau

Is je kroost al vroeg creatief? Dan moet dat uiteraard gestimuleerd worden! Door voor een halfhoogslaper met bureau te kiezen heeft je zoon of dochter voldoende ruimte om te schrijven, knutselen en tekenen. Bovendien is ons ruime assortiment rijk aan verschillende handige kasten die perfect met de schrijftafel gecombineerd kunnen worden! Geef je zoon of dochter een vel papier, wat krijtjes en verf, zet hem of haar aan de halfhoogslaper met bureau en je hebt er werkelijk geen kind meer aan.

Halfhoogslaper met glijbaan

Het zal je opvallen dat je kleine geen enkele moeite meer heeft met zijn of haar bed uitkomen als je voor onze halfhoogslaper met glijbaan kiest. Trapje op, glijbaan af en dat de hele dag door! Bij Doorbouwbedden heb je de keuze uit diverse modellen in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Wakker worden wordt een waar avontuur als uw kind slaapt op een halfhoogslaper met glijbaan! Gun je kind het beste van het beste en profiteer van de Scandinavische kwaliteit van onze bedden.

Halfhoogslaper met kast

Dankzij de grote ruimte eronder is een halfhoogslaper perfect met een kast te combineren. Hierin kan je kleine zijn of haar favoriete speelgoed, knuffels en boeken opbergen. Dat voorkomt een hoop rommel in de kamer! Door een bed met opbergruimte te combineren, blijft er een hoop ruimte bespaard. Bij Doorbouwbedden vind je naast een halfhoogslaper met kast vele andere handige accessoires om elke kinderkamer praktisch en vrolijk in te richten! Bekijk ons ruime assortiment online.

Halfhoogslaper met tent

Veel kinderen zoeken in huis een plek die helemaal voor henzelf is. Die vinden ze in een speelse halfhoogslaper met tent van Doorbouwbedden! Met de gewenste kleuren en gordijntjes ervoor wordt dit bed een waar prinsessenkasteel of piratenhol. Deze slaapplek is in iedere gewenste uitvoering verkrijgbaar.Om een slaapplaats met zeeën van ruimte te combineren, is een halfhoogslaper met tent de beste oplossing.