Halfhoogslaper verhoogd

Wanneer een hoogslaper nog wat te hoog is en een halfhoogslaper te klein, is een halfhoogslaper verhoogd model precies wat je zoekt voor je kinderen! Hiermee hebben je kinderen nog meer oppervlak in hun kamer, zodat er nóg meer in gespeeld kan worden. Bovendien is dit bed hoog genoeg om er een comfortabele stoel onder te plaatsen. Onze modellen zijn behalve zeer praktisch bovendien een streling voor het oog. Je zult versteld staan van het resultaat wanneer je de praktische halfhoogslaper verhoogd geïnstalleerd heeft!

Voordelen halfhoogslaper verhoogd

Er zitten veel voordelen aan een halfhoogslaper in verhoogd uitvoering. Je kunt dit bed bijvoorbeeld veranderen in een hoogslaper of zelfs een stapelbed met behulp van onze handige doorbouwsets. In het eerste geval geeft je zichzelf voldoende ruimte voor diverse kasten waarin je kinderen hun speelgoed op kunnen bergen. Bovendien heeft u bij Doorbouwbedden de keuze uit diverse bureaus die onder het bed kunnen staan! Bekijk onze website voor meer voordelen aan de halfhoogslaper die verhoogd nog meer ruimte oplevert.

Halfhoogslaper verhoogd kopen

Je bent bij Doorbouwbedden aan het juiste adres wanneer je een praktische halfhoogslaper in verhoogd uitvoering kopen wilt! Wij hebben bovendien vele andere bedden die je kinderen zeker zullen aanspreken. Zo kunnen ze slapen in een sprookjesachtig prinsessenkasteel of een stoere raceauto! (Half)hoogslapers bieden echter meer plek voor al het speelgoed en eventueel een schrijftafel. Je profiteert werkelijk van zeeën van ruimte wanneer je eenmaal in de kinderkamer onze halfhoogslaper heeft verhoogd! Online kopen doet je eenvoudig bij Doorbouwbedden.nl.