Halfhoogslaper standaard

De kwaliteit van de nachtrust van je kind wordt letterlijk en figuurlijk verhoogd als je voor hem of haar een halfhoogslaper in standaard model aanschaft. Je hebt een ruime keuze uit diverse kleuren en uiteenlopende modellen. Ieder bed biedt voldoende ruimte eronder om te spelen of spullen op te bergen. Voor Doorbouwbedden zijn alleen de beste bedden goed genoeg. Als je je kind blij maakt met een halfhoogslaper mag je standaard rekenen op de hoogste kwaliteit!

Halfhoogslaper grenen

Voor een natuurlijke uitstraling in de kinderslaapkamer is een halfhoogslaper in grenen uitvoering de beste keuze! Standaard wordt een vurenhouten lattenbodem meegeleverd, evenals een duidelijke en overzichtelijke montagehandleiding. Zo heb je het bed binnen de kortste keren gereed, zodat je kind volop kan genieten van deze prachtige aanwinst voor zijn of haar slaapkamer van Doorbouwbedden! Voor extra grip en veiligheid is het mogelijk om de halfhoogslaper in grenen kleur uit te rusten met een handige veiligheidset.

Halfhoogslaper whitewash

Ben je voor je kleine op zoek naar een bed dat in ieder interieur past? Dan is een halfhoogslaper met whitewash afwerking wellicht iets voor je! Of, nou ja, voor je kind dan. Je zult merken dat kussens, dekens en ander beddengoed in ieder kleur hier perfect bij passen. Over de invulling van het bed gesproken, ook voor de meest comfortabele matrassen kun je terecht bij Doorbouwbedden! Hiermee zorg je ervoor dat je kind altijd heerlijk slaapt en uitgerust wakker wordt in zijn of haar nieuwe halfhoogslaper in whitewash.

Halfhoogslaper kopen

In allerlei vormen en maten kun je bij Doorbouwbedden een comfortabele halfhoogslaper kopen. Door voor dit systeem te kiezen bespaar je een hoop ruimte in de kinderkamer dankzij de handige speel- en kastruimte onder het bed. Slapen wordt bovendien avontuurlijk voor je kleine als je kiest voor een model met glijbaan of een halfhoogslaper met tent! Weet je kind al precies wat hij of zij wil? Aarzel dan niet om een hoge kwaliteit halfhoogslaper te kopen bij Doorbouwbedden!