Halfhoogslaper peuter

Is uw kleine zijn of haar babybedje ontgroeid en zoekt u nu een halfhoogslaper voor uw peuter? Dan bent u bij Doorbouwbedden aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment kinderbedden van diverse topmerken. In onze collectie vindt u onder andere Flexa, Popsicle, Kiddy en Lifetime. De bedden van deze merken zijn van bijzonder hoge kwaliteit en erg stevig. Hierdoor zal uw kind er jarenlang plezier van hebben. Bekijk direct ons online aanbod en kies de perfecte halfhoogslaper voor uw peuter!

Halfhoogslaper geschikt voor peuter

Het is niet alleen belangrijk dat uw kind comfortabel slaapt. Het bed moet uiteraard ook veilig zijn. Een halfhoogslaper is geschikt voor een peuter als er uitvalbeveiliging op zit. Bij veel van onze bedden is een hogere bedrand standaard inbegrepen. Als u twijfelt of een halfhoogslaper geschikt is voor uw peuter, kunt ook kiezen voor een vrolijk junior bed. Deze is speciaal bedoeld voor jonge kinderen. Het 4-in-1 bed van Lifetime is ook een aanrader als u uw kind een comfortabele slaapplek wilt geven. Dit bed is eenvoudig om te bouwen van een extra laag model naar normaal en half hoog. Zo heeft u een bed dat moeiteloos meegroeit met de wensen van uw kind!

Halfhoogslaper peuter kopen

U heeft een ruime keuze als u een halfhoogslaper voor uw peuter wilt kopen. Kiest u voor een standaard model, een halfhoogslaper met glijbaan of een variant met speeltent? Welk bed u ook wilt, uw kind zal er altijd veel plezier aan beleven. In ons assortiment accessoires vindt u diverse speeltenten waarmee u het bed in een handomdraai omtovert tot een piratenschip, kasteel of brandweerwagen. Door een halfhoogslaper voor uw peuter te kopen met speeltent geeft u uw kind niet alleen een heerlijke slaapplek, maar ook urenlang speelplezier. Daar wordt zowel u als uw kind gelukkig van! Bestel snel bij Doorbouwbedden en profiteer van een scherpe prijs.