Halfhoogslaper met tent

Wees gewaarschuwd; de kans is groot dat je kind straks niet meer van zijn of haar halfhoogslaper met tent weg te branden is! Slapen en spelen tegelijk met een perfect gethematiseerd bed is natuurlijk ook niet niks. Wie wil er nou niet in het bezit zijn van een eigen brandweerauto, circustent of sprookjeskasteel? Eén ding is zeker; je zoon of dochter heeft een nieuwe favoriete plek in huis als zijn of haar halfhoogslaper met tent eenmaal geïnstalleerd is!

Halfhoogslaper wit met tent

Alle bedden van Doorbouwbedden zijn in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. Daarom kun je onder andere kiezen voor een prachtige halfhoogslaper in het wit, mét tent! Ook blanco modellen zijn verkrijgbaar, zodat je deze de gewenste kleur kunt geven die perfect past bij de rest van het interieur. Onze bedden zijn zeer praktisch, aangezien ze meer ruimte overlaten in de kinderkamer. Zo bieden zowel ons kajuitbed als onze halfhoogslaper in het wit met tent perfecte opbergplekken voor speelgoed!

Halfhoogslaper met tent en glijbaan

Een speeltuin bezoeken is straks niet meer nodig; een halfhoogslaper met tent en glijbaan is voldoende! Hiermee kunnen kinderen avontuur na avontuur beleven. Bovendien is bij Doorbouwbedden.nl de halfhoogslaper met glijbaan ook zonder tent verkrijgbaar. Slapen meerdere kinderen in één kamer? Dan is een stapelbed misschien handiger. Vertel ze in dat geval maar niet over de halfhoogslaper met tent en glijbaan; straks willen ze er allebei een!