Halfhoogslaper met kast

Het inrichten van een kleinere slaapkamer kan soms lastig zijn. Gelukkig heeft Doorbouwbedden de ideale oplossing: een halfhoogslaper met kast. Zo kan uw kind heerlijk slapen terwijl al het speelgoed netjes is opgeborgen. De halfhoogslaper met kast in leverbaar in diverse varianten en kleuren. Naast de bedden met kast hebben we ook halfhoogslapers met laden waarin u eenvoudig speelgoed op kleding kunt opbergen. Bekijk direct ons complete assortiment bedden online!

Halfhoogslaper met kast en bureau

Maakt uw kind graag huiswerk op zijn of haar slaapkamer, of tekent en schrijft uw zoon of dochter graag? Dan is een halfhoogslaper met kast en bureau een absolute aanrader. In de kasten en lades slaat uw kind eenvoudig alle boeken, schrijf- en tekenspullen op. Het bureau biedt de perfecte plek voor studiesessies of creatieve uitspattingen. Naast de halfhoogslaper met kast en bureau vindt u bij ons ook een hoogslaper met opberg-, schrijf- en tekenruimte. Houdt uw kind meer van heerlijk rennen en spelen? Dan is een halfhoogslaper met glijbaan wellicht een goede optie. Maak snel een keuze of laat uw kind het bed van zijn of haar dromen uitkiezen.

Halfhoogslaper met kast eronder

Bij Doorbouwbedden vindt u online eenvoudig de ideale halfhoogslaper met kast of lades eronder. Wij hebben ook bedden met een combinatie van beide opbergsystemen. In ons uitgebreide aanbod vindt u bedden van diverse topmerken zoals Flexa, Popsicle en Kiddy. Dankzij de stevige materialen zal uw kind jarenlang plezier hebben van zijn of haar halfhoogslaper met kast eronder. Wilt u de inrichting van de kinderkamer in één keer bestellen? Bekijk dan ook onze ruime collectie kasten en accessoires. Daarmee maakt u de nieuwe kamer van uw kind helemaal af!