Halfhoogslaper met glijbaan

Je kind zal genieten als hij of zij na een heerlijke nacht slapen op een halfhoogslaper met de glijbaan naar beneden kan roetsjen. Ook de rest van de dag zal dit leuke bed uren speelplezier geven. Bij Doorbouwbedden heb je een ruime keuze als je een halfhoogslaper met glijbaan zoekt. Zo vind je eenvoudig een bed dat volledig voldoet aan je wensen en aan die van je kind. Bekijk direct ons complete assortiment online en bestel snel het ideale bed voor de kinderkamer!

Flexa halfhoogslaper met glijbaan

Als je kind de slaapkamer graag gebruikt als speelplek, is een Flexa halfhoogslaper met glijbaan een absolute aanrader! De bedden van dit topmerk zijn gemaakt van bijzonder sterke materialen. Zo weet je zeker dat je kind jarenlang plezier zal hebben van zijn of haar nieuwe bed. De Flexa halfhoogslaper met glijbaan is perfect te combineren met kasten en accessoires uit ons ruime assortiment. Zo bestel je bij ons eenvoudig alles wat je nodig heeft voor de kamer van je kind’s dromen!

Halfhoogslaper met glijbaan en tent

Naast een gewone halfhoogslaper of variant met glijbaan, vindt je bij ons ook een halfhoogslaper met glijbaan en tent. Zo geef je jouw kind nóg meer speelplezier! Het ruime assortiment van Doorbouwbedden bekijk je eenvoudig online. Laat je kind zijn of haar droombed uitzoeken of verras je zoon of dochter met een halfhoogslaper met glijbaan en tent. Je profiteert bij ons van scherpe prijzen en gratis verzending. Dat maakt winkelen bij Doorbouwbedden wel érg aantrekkelijk!