Halfhoogslaper kind

U maakt de slaapkamer helemaal compleet met een halfhoogslaper voor uw kind! Bij Doorbouwbedden hebben u en uw kind een ruime keuze uit modellen en kleuren. Zo vindt u altijd een variant die perfect aansluit bij jullie wensen. De halfhoogslaper voor uw kind biedt een comfortabele slaapplaats en urenlang speelplezier. Daarnaast is ook een bijzonder praktisch bed. Dankzij de hoge poten kunt u het speelgoed van uw kind eenvoudig onder het bed opruimen. Zo houdt uw zoon of dochter extra veel ruimte over om dag in dag heerlijk te kunnen spelen!

Wanneer kind halfhoogslaper

Bij Doorbouwbedden krijgen we regelmatig de vraag wanneer een kind in een halfhoogslaper kan slapen. Wij hebben hier helaas geen duidelijk antwoord op. Het is helemaal van het kind afhankelijk welk bed het meest geschikt is. Is uw zoon of dochter een echte druktemaker die altijd op het bed springt en ‘s nachts constant ligt te woelen en te rollen? Dan is een laag bed of kajuitbed wellicht verstandiger. Slaapt uw kind rustig dan is een halfhoogslaper waarschijnlijk geen probleem. Veel hogere bedden uit ons assortiment zijn uitgerust met een hekje dat dient als uitvalbeveiliging. Hierdoor wordt de kans op uit bed vallen aanzienlijk verkleind. Twijfelt u toch nog wanneer uw kind geschikt is voor een halfhoogslaper? Neem dan gerust contact op met de experts van Doorbouwbedden. Zij helpen u graag verder.

Halfhoogslaper kind 3 jaar

Zoekt u een halfhoogslaper voor een kind van 3 jaar? Dan zit u goed bij Doorbouwbedden. Onze halfhoogslapers hebben in de meeste gevallen de afmeting van een standaard eenpersoonsbed. Dit betekent dat uw kind nog jarenlang zal kunnen genieten van zijn of haar bed. U kunt een standaard halfhoogslaper voor uw kind van 3 jaar kopen of één van de vele andere varianten. Een halfhoogslaper met glijbaan zal uw kleine spruit zeker aanspreken. Met bijpassende kasten en een bedtent uit onze collectie accessoires maakt u de kinderkamer helemaal compleet. Zo kan uw kind er niet alleen heerlijk slapen, maar ook urenlang spelen!