Flexa Trendy

Flexa Trendy

Jouw kinderen groeien op in een veilige en stimulerende omgeving dankzij onze Flexa Trendy meubels. De bedden, kasten en andere meubels van dit topmerk zijn gemaakt van hoogwaardige houtsoorten, waardoor ze een leven lang meegaan. Aan uitvalbeveiliging is gedacht om nare valpartijen te voorkomen. Bovendien bieden speeltunnels vele uren aan speelplezier. Flexa Trendy is een uitgebreide serie met vele mogelijkheden om door te bouwen. Zo heb je met jouw kleine jarenlang plezier van jouw aanschaf bij Doorbouwbedden!

Flexa Trendy bedden

Ben je opzoek naar een veelzijdig bed? Lage Flexa Trendy bedden kunnen eenvoudig uitgebouwd worden naar een halfhoog- of hoogslaper. Ze zijn van massief grenen en uitgevoerd met een whitewash finish. Extra onderdelen zoals bedlades, uitschuifbureaus en zelfs een volledige set met planken en logeerbed zijn tevens verkrijgbaar in blanke lak uitvoering. Zo zorgt de zichtbare houtstructuur voor een natuurlijke sfeer. Flexa Trendy bedden passen in elk interieur. Zoek je een andere stijl? Flexa Play en Flexa Classic zijn eveneens populaire series in ons uitgebreide assortiment.

 

Flexa Trendy kasten

Voor flexibiliteit in de slaapkamer van jouw kind koop je Flexa Trendy kasten. De lade kastjes zijn praktisch om al het kleine speelgoed in op te bergen. En de open kasten zorgen voor een uitnodigend display. Flexa Trendy kasten zijn handige opbergers! Ben je opzoek naar nog meer opbergruimte? Flexa Cabby kastelementen kunnen uitkomst bieden op rommelige kinderkamers. Rust in het interieur zorgt voor ruimte om te spelen en ontwikkelen. Daar helpt Doorbouwbedden mee met scherpe prijzen en een ruim aanbod!

Flexa Trendy kamers

Wij helpen je graag met het maken van keuzes. Daarom kun je bij Doorbouwbedden Flexa Trendy kamers kopen met alles erop en eraan. Een kledingkast om de volledige garderobe van jouw kind in op te bergen, een ladekast om speelgoed in op te bergen en een bureau om het huiswerk aan te maken zijn allemaal inbegrepen. Zelfs de geïntegreerde bank kan omgetoverd worden tot extra logeerbed. Door te kiezen voor de complete Flexa Trendy kamers profiteer je optimaal van onze scherpe prijzen!