Flexa Popsicle

Flexa Popsicle

De meubels uit de reeks van Flexa Popsicle zijn gemaakt van hoogwaardig eiken en berkenhout. Verschillende elementen, zoals het hoofdbord of de kast deurknoppen, zijn uitgevoerd in één van drie tinten - kiwi-groen, blauwe bessen-blauw en kersenrood/-roze - die prachtig in het rustgevende design passen. De speelse kleuraccenten vormen samen met het warme eiken een ingetogen geheel. Kenmerkend voor de Flexa Popsicle lijn zijn de hoge kwaliteit van afwerking en detail. Bij Doorbouwbedden profiteer je hiervan dankzij onze zeer scherpe prijzen!

Flexa Popsicle bedden

Jouw kind zal heerlijk slapen in onze Flexa Popsicle bedden. Het design is aantrekkelijk voor zowel jonge kinderen als tieners. Laag, halfhoog of hoog slapen? Bij Doorbouwbedden zijn de mogelijkheden eindeloos. Een twijfelaar voor jouw puber of eenpersoons bed met uitvalbeveiliging voor jouw peuter vind je eveneens in ons ruime assortiment. Voor meer inspiratie en mogelijkheden bekijk onze andere Flexa series zoals Flexa Classic en Flexa White. Bedtijd is geen strijd meer wanneer je een van de prachtige Flexa Popsicle bedden aanschaft bij Doorbouwbedden.

 

Flexa Popsicle kasten

Wanneer je kiest voor een hoogslaper, heb je onder het bed ruimte voor verschillende Flexa Popsicle kasten. Zo benut je de ruimte onder het slaapgedeelte optimaal! Zoekt je nog meer opbergruimte? Flexa Shelfie biedt vele combinaties waarmee je eindeloos kunt doorbouwen. Flexa Popsicle kasten bieden uitkomst voor ieder kind en elke slaapkamer. Bij Doorbouwbedden zorgen wij bovendien voor een snelle levering van jouw bestelling!