Flexa Play

Flexa Play

Het uitgangspunt van Flexa Play is spelen met kleuren en vormen. In deze serie draait alles om combineren. Zo kun je met jouw kind creatief zijn in het samenstellen van een geweldige slaapkamer. De warmte van het berkenhout en de ronde vormen brengen de ruimte tot leven. Flexa Play meubels zijn net als kinderen, speels en kleurrijk. Ook in deze collectie doen wij geen compromissen met betrekking tot de veiligheid en kwaliteit. Zelfs niet met onze scherpe prijzen!

Flexa Play bedden

Combineren is een groot aandachtspunt van Flexa Play. Alle bedden uit deze reeks gaan zeer goed samen met kastelementen van Flexa Cabby. De moderne retro kleuren zijn niet gebonden aan een leeftijd. Daardoor passen Flexa Play bedden net zo goed in een tienerkamer als in het slaapvertrek van uw jongste telg die nog met treintjes speelt. Deze zijn dan weer handig op te bergen in een Flexa Shelfie combinatie. Bekijk ons uitgebreide assortiment in de Doorbouwbedden webshop!

 

Flexa Play meubels

Er zijn geen excuses meer mogelijk van jouw kind als je Flexa Play meubels aanschaft bij Doorbouwbedden; huiswerk kan vanaf nu gemaakt worden aan een eigen tafel en voor al het speelgoed is voldoende ruimte in handige opberg boxen. Flexa Play meubels zijn uitgevoerd in verschillende kleuren als: groen, roze, wit en grijs. Sommige elementen hebben ook berkenhout accenten voor een speels effect. De meubels passen niet alleen goed in een kinderkamer, ze kunnen perfect bijgezet worden in elke moderne woonkamer of keuken.

Flexa Play kamers

Je bent extra voordelig uit met een van onze complete Flexa Play kamers. Zo vind je meubels die perfect op elkaar zijn afgestemd en direct een mooi geheel vormen. De kleurencombinatie bepaal je zelf. Kasten van Flexa Popsicle passen eveneens goed in een van de Flexa Play kamers. Wat je ook kiest, je kunt in elk geval hoogwaardige kwaliteit verwachten. Zo heb je een prachtig ingerichte kinderkamer voor nu én de toekomst. Doorbouwbedden biedt de beste prijs kwaliteit verhouding!