Flexa Hit

Flexa Hit

Scandinavisch design van topkwaliteit vind je terug in Flexa Hit. De meubels zijn gemaakt van stevig hout en uitgevoerd in whitewash of blanke lak. Bij de productie wordt de belasting op het milieu zoveel mogelijk beperkt. Ook wordt gedacht aan de veiligheid van jouw kind. Hoeken zijn afgerond en uitvalbeveiligingen zijn eenvoudig te plaatsen. Degelijk en kindvriendelijk zijn de meubels van Flexa Hit zeker. Doorbouwbedden zorgt bovendien voor een snelle levering!

Flexa Hit bedden

Massief grenen Flexa Hit bedden in blanke lak of whitewash uitvoering zijn de perfecte basis in iedere slaapkamer. Wanneer je jouw dreumes veilig wilt laten slapen kan een uitvalbeveiliging uitkomst bieden. En als jouw puberende zoon of dochter zich terug wil trekken op zijn of haar slaapkamer zijn Flexa Hit bedden met uitschuifbaar bankje eronder een absolute hit! Bij Doorbouwbedden zorgen wij voor scherpe prijzen. Zo is niet alleen jouw kind tevreden, maar jouw portemonnee ook.

 

Flexa Hit onderdelen

Voor elk meubelstuk uit de reeks zijn er Flexa Hit onderdelen beschikbaar bij Doorbouwbedden! Ze maken de slaapkamer compleet en zorgen voor bijzonder veel gemak. Zo zijn er combinaties te bestellen die in een paar tellen omgetoverd zijn tot een logeerbed. Dat is een ware uitkomst voor onverwachte gasten en logeerpartijtjes! De Flexa Hit onderdelen, waaronder de rolbedden of -lades, zijn tevens goed te gebruiken onder bedden van Flexa Classic, Flexa Harmony of Flexa Trendy.

Flexa Hit textiel

Spelen wordt nog leuker met Flexa Hit textiel! De halfhoogslaper van uw kleine transformeert in een handomdraai in een waar speelparadijs door deze van speelgordijntjes te voorzien. Extra speeltunnels of handig bijpassende relingvakjes zorgen voor nog meer plezier en gemak. Flexa Hit textiel is voordelig te bestellen bij Doorbouwbedden! Uiteraard zijn de accessoires ook te gebruiken met Flexa Popsicle en Flexa White halfhoogslapers. Bekijk ons ruime aanbod online.