Flexa Harmony

De mogelijkheden zijn eindeloos met Flexa Harmony. De bedden en andere meubels zijn gemaakt van hoogwaardige houten materialen met een rustgevende whitewash finish. De kleurige accenten in stoer blauw of lief roze zorgen voor een speels geheel. Flexa Harmony is eenvoudig uit te breiden naar de wensen die jouw zoon of dochter op dat moment heeft. Wanneer hij of zij oud genoeg is kun je de uitvalbeveiliging eenvoudig verwijderen. Doorbouwen naar een halfhoogslaper of stapelbed is eveneens een voordelige optie!

Flexa Harmony bedden

Maak een ultiem speelparadijs voor jouw kind met de Flexa Harmony bedden. Combineer een halfhoogslaper met een glijbaan en je kleine kan zich urenlang vermaken. Met de speelgordijntjes van Flexa Hit is jouw jonge spruit helemaal niet meer weg te slaan uit zijn of haar slaapkamer. In ons Flexa Classic assortiment vind je meubels voor volwassenen en kinderen. Uiteraard is een goede nachtrust gegarandeerd in de Flexa Harmony bedden van Doorbouwbedden!

Flexa Harmony kasten

Heb je een hoogslaper aangeschaft voor jouw kind? Dan kun je hier Flexa Harmony kasten onder plaatsen. In ons uitgebreide assortiment vind je lage kasten met planken en deuren. Ook hoge kasten en nachtkastjes zijn terug te vinden in ons online aanbod. Flexa Harmony kasten passen in verschillende interieurs dankzij de natuurlijke materialen met praktische basiskleur. Zo valt deze serie ook goed te combineren met Flexa Trendy en Flexa Shelfie meubilair. Ons ruime assortiment is scherp geprijsd en jouw bestelling wordt snel geleverd!