Flexa Classic

Flexa Classic

Volg de ontwikkeling van je kind op de voet met Flexa Classic meubels. Deze zijn gemaakt van zuiver en natuurlijk hout. Bovendien zijn ze behandeld met een kind- en milieuvriendelijke uv-lak. De meubels uit de Flexa Classic serie zijn uitgevoerd in de basiskleuren whitewash, blanke lak en terra. Bepaalde elementen zijn ook verkrijgbaar in een vrolijk kleurtje, waardoor een speels effect wordt gecreëerd. Door uit te breiden en doorbouwen van de slaapkamer inrichting ga je met de veranderingen van jouw kind mee.

Flexa Classic bedden

Wanneer je één van de Flexa Classic bedden voor jouw kind koopt, dan kun je deze naar wens verhogen of juist verlagen. Tevens kun je doorbouwen met opberglades, een bureau of andere onderdelen toevoegen. Combineren met accessoires uit de Flexa Trendy lijn is een voordelige manier om het bed mee te laten groeien met alle fases die jouw kind doorloopt. Vanwege onze scherpe prijzen zijn Flexa Classic bedden van Doorbouwbedden een slimme investering!

Flexa Classic kasten

Als je graag stijlen combineert, dan kun je de Flexa Classic kasten samenstellen met meubels uit bijvoorbeeld de Flexa Harmony lijn. De bedden en kasten uit deze serie zijn vervaardigd uit hetzelfde stevige grenenhout met een whitewash finish. Tevens wordt er, net als bij de Flexa Classic kasten, gebruik gemaakt van speelse kleuraccenten. De kasten kun je los neerzetten in de ruimte of gebruiken in combinatie met een hoogslaper. Dit is een zeer praktische en ruimtebesparende optie!

 

Flexa Classic kamers

Volledig ingerichte Flexa Classic kamers zijn handig wanneer je last heeft van keuzestress. Tevens wordt aan alles gedacht bij Doorbouwbedden. Een complete kamer voor jouw tiener of stoere zoon of dochter bevat een comfortabele slaapplek, praktische opbergruimte en een chillplek om in terug te trekken. Wil je toch inspiratie opdoen dan kun je altijd ons uitgebreide assortiment online bekijken. Wellicht loopt jouw dochter warm voor de bedden van Flexa Play of zijn de onderdelen van Flexa Hit populair bij jouw zoon. Deze kunnen uiteraard toegevoegd worden aan de Flexa Classic kamers.

Flexa Classic bureaus

Voor zowel voor onder de hoogslaper als losstaand hebben wij Flexa Classic bureaus in het assortiment. Bij Doorbouwbedden kun je altijd terecht voor persoonlijk advies. Zo weet je zeker dat je de beste opstelling voor jouw schoolgaande kind heeft, die met het opgroeien steeds meer huiswerk moet maken. De Flexa Classic bureaus zijn goed te combineren met Flexa Shelfie meubilair. Daarmee heeft jouw zoon of dochter altijd genoeg opbergruimte voor studieboeken.