Flexa

Flexa assortiment

Flexa biedt eindeloze mogelijkheden voor een perfecte kinderkamer tot aan een praktische studentenkamer. Flexa meubelen hebben een uniek Scandinavisch design. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig houtsoorten en/of MDF. Het hout is afkomstig uit duurzaam, FSC gecertificeerde en beheerde Scandinavische bossen. Duurzaamheid heeft niet alleen een ecologisch aspect, maar ook een sociale dimensie. Hiermee wordt bedoeld dat de rechten van de betrokken arbeiders en van de inheemse bevolking in de bossen worden gerespecteerd. 

Je vindt bij ons complete Flexa kinderbedden, van lage bedden tot halfhoge bedden tot extra hoge bedden. Daarnaast hebben wij ook losse bedonderdelen maar ook bureau's, kledingkasten, nachtkastjes en nog veel meer. Wij hebben voor elk kind wat wils, ongeacht leeftijd, interesses en smaak. Met alle Flexa onderdelen kan je samen met je zoon of dochter de perfecte kinderkamer, of tienerkamer inrichten, voor nú en in de toekomst. 

Flexa, de naam als het gaat om een uitgebreid assortiment, degelijk, robuust en veilig en daarbij makkelijk uit te breiden. Flexa is door het doorbouwsysteem perfect voor opgroeiende kinderen. Naast dat Flexa meubelen zijn ontworpen met extra zorg voor veiligheid, zijn ze ook gemaakt om de best mogelijke voorwaarden te scheppen voor een goede nachtrust van een opgroeiend kind. 
Het doorbouw systeem van Flexa voor de Classis, White, Popsicle, Cabby en Trendy lijnen maakt dat je jarenlang van het bed kan genieten. Beginnend met een basis bed tot aan een riante hoogslaper met bureau's, kasten en zitjes. En voor de jeugdige kinderen met leuke speelse thema’s. Ridders, kastelen, ruimte, paarden, circus, jungle en ga zo maar door.

Zo hebben Doorbouwbedden en Flexa de handen in 1 geslagen voor onze missie: Een fantastisch kinderleven!