Flexa Cabby

Zoek je een handig nachtkastje voor op uw slaapkamer of een kledingkast om de groeiende garderobe van jouw tiener in op te bergen? Met de Flexa Cabby meubels heb je voor ieder vertrek in huis de ideale opbergunit. Voor zowel jouw speelse peuter als jouw veeleisende puber is de Flexa Cabby lijn geschikt. De witte basiskleur en het eenvoudige design maakt deze reeks geschikt voor elke leeftijd en ieder interieur. Dankzij de modulaire elementen heb je bovendien altijd een kasten combinatie op maat!

Flexa Cabby kasten

De fronten van de Flexa Cabby kasten hebben afgeronde lijnen. Hierdoor wordt een speels effect gecreëerd. Daardoor zijn ze uitstekend te combineren met de Flexa Play lijn. In ons grote assortiment hebben we zowel hoge als lage Flexa Cabby kasten. Alle elementen in de Cabby lijn zijn met elkaar te combineren. Zo kun je oneindig doorbouwen en zoveel opbergruimte in huis halen als je nodig hebt. Je hebt op deze manier zelf controle over het design en budget van de slaapkamer in kwestie. Bovendien is jouw ‘kast’ op deze manier uniek!

Flexa Cabby kopen

Bij Doorbouwbedden kun je voordelig jouw Flexa Cabby opbergelementen kopen. Hiermee heb je de perfecte opbergoplossing voor jouw huis! De Flexa Shelfie is een ander uniek doorbouwsysteem waarmee je volledig naar eigen wens een kastenwand kunt creëren. Kom jeopbergruimte te kort? Dan is bij Doorbouwbedden het meubilair van Flexa Cabby kopen zeer verstandig! Betaling kan eenvoudig met iDeal. Voor andere betaal mogelijkheden kijk op onze website. Je profiteert altijd van een snelle levering!