Flexa

Flexa

De slaapkamer van je kleine tover je om in een waar speelparadijs met de meubels en accessoires van Flexa. Bij Doorbouwbedden heb je een ruime keuze uit diverse bedden en kasten die de basis vormen in elke slaapkamer. Met accessoires zoals een glijbaan en speelgordijntjes kun je de kamer mee laten groeien met jouw kind. De uiteenlopende series van Flexa bieden je een klassieke basis en geven je tevens een aanzet om de laatste trends te volgen. De mogelijkheden van Doorbouwbedden zijn eindeloos!

Flexa bedden

Wil je het beste voor jouw kind? Kies dan voor één van de kwalitatief hoogwaardige Flexa bedden. Met het Scandinavische design haal je niet alleen een uniek item in huis, maar kies je ook voor veiligheid en duurzaamheid. De meubels zijn gemaakt van hout dat afkomstig is uit duurzaam FSC gecertificeerde en beheerde Scandinavische bossen. Bovendien zijn ze ontworpen met een scherp oog op veiligheid. De aandacht voor veiligheid en flexibiliteit zie je terug in de Flexa Modern lijn. Onze Flexa bedden kunnen eenvoudig gemonteerd worden met een uitvalbeveiliging.

Flexa hoogslaper

Een Flexa hoogslaper is ideaal wanneer je beschikt over beperkte ruimte op de slaapkamer. Met de Flexa Popsicle, Flexa Hit of Flexa Harmony bedden kun je alle kanten op. Kasten, bureaus en speelplekken onder het slaapgedeelte zijn praktische ruimtebesparende opties. Ook de Flexa Trendy lijn heeft ruime keuze met onderdelen om optimaal gebruik te maken van je ruimte en creativiteit. Een Flexa hoogslaper is geschikt voor iedere leeftijd. Je vindt bij ons één- en tweepersoons bedden.

 

Flexa Play

De klassieke lijn van Flexa Classic is een waardige grondlegger waar Flexa Play op voortbouwt. Kleurrijk en speels zijn hier twee belangrijke sleutelwoorden. Kinderen krijgen de mogelijkheid om te spelen met kleuren. Ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en zelf bepalen hoe zij hun meubilair samenstellen. Flexa Play draait om combineren en plezier maken. Ook in deze collectie doen wij geen compromissen met betrekking tot de veiligheid en kwaliteit. Deze twee behoren namelijk tot de meest belangrijke kwaliteiten voor Doorbouwbedden!

Flexa meubels

Voor een goede nachtrust is een aangename sfeer in de slaapkamer belangrijk. Met de Flexa meubels heb je bij Doorbouwbedden een ruime keuze in diverse stijlen. Zo vind je altijd wel iets dat past bij jouw smaak! Je kunt bij ons terecht voor de:

Doorbouwbedden is dé webshop om jouw Flexa meubels voordelig aan te schaffen! Naast een ruime keuze uit ons uitgebreide assortiment profiteer je bovendien van een snelle levering.