Flexa

Flexa

De slaapkamer van uw kleine tovert u om in een waar speelparadijs met de meubels en accessoires van Flexa. Bij Doorbouwbedden heeft u een ruime keuze uit diverse bedden en kasten die de basis vormen in elke slaapkamer. Met accessoires zoals een glijbaan en speelgordijntjes kunt u de kamer mee laten groeien met uw kind. De uiteenlopende series van Flexa bieden u een klassieke basis en geven u tevens een aanzet om de laatste trends te volgen. De mogelijkheden van Doorbouwbedden zijn eindeloos!

Flexa bedden

Wilt u het beste voor uw kind? Kies dan voor één van de kwalitatief hoogwaardige Flexa bedden. Met het Scandinavische design haalt u niet alleen een uniek item in huis, maar kiest u ook voor veiligheid en duurzaamheid. De meubels zijn gemaakt van hout dat afkomstig is uit duurzaam FSC gecertificeerde en beheerde Scandinavische bossen. Bovendien zijn ze ontworpen met een scherp oog op veiligheid. De aandacht voor veiligheid en flexibiliteit ziet u terug in de Flexa Modern lijn. Onze Flexa bedden kunnen eenvoudig gemonteerd worden met een uitvalbeveiliging.

Flexa hoogslaper

Een Flexa hoogslaper is ideaal wanneer u beschikt over beperkte ruimte op de slaapkamer. Met de Flexa Popsicle, Flexa Hit of Flexa Harmony bedden kunt u alle kanten op. Kasten, bureaus en speelplekken onder het slaapgedeelte zijn praktische ruimtebesparende opties. Ook de Flexa Trendy lijn heeft ruime keuze met onderdelen om optimaal gebruik te maken van uw ruimte en creativiteit. Een Flexa hoogslaper is geschikt voor iedere leeftijd. U vindt bij ons één- en tweepersoons bedden.

 

Flexa Play

De klassieke lijn van Flexa Classic is een waardige grondlegger waar Flexa Play op voortbouwt. Kleurrijk en speels zijn hier twee belangrijke sleutelwoorden. Kinderen krijgen de mogelijkheid om te spelen met kleuren. Ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en zelf bepalen hoe zij hun meubilair samenstellen. Flexa Play draait om combineren en plezier maken. Ook in deze collectie doen wij geen compromissen met betrekking tot de veiligheid en kwaliteit. Deze twee behoren namelijk tot de meest belangrijke kwaliteiten voor Doorbouwbedden!

Flexa meubels

Voor een goede nachtrust is een aangename sfeer in de slaapkamer belangrijk. Met de Flexa meubels heeft u bij Doorbouwbedden een ruime keuze in diverse stijlen. Zo vindt u altijd wel iets dat past bij uw smaak! U kunt bij ons terecht voor de:

Doorbouwbedden is dé webshop om uw Flexa meubels voordelig aan te schaffen! Naast een ruime keuze uit ons uitgebreide assortiment profiteert u bovendien van een snelle levering.